Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Για δεύτερη μέρα τα γραφεία της ΕΠΣΠ δεν είχαν ρεύμα εξ αιτίας ενός προβλήματος στην ευρύτερη περιοχή του ΣΕΦ. Χάρη  στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των τεχνικών βρέθηκε λύση στις  4.30 το απόγευμα . Στην  Ένωση πάντως που δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη βλάβη , παρακολουθούσαν με αγωνία τις εξελίξεις ενώ περιττό να πούμε ότι όλες οι εργασίες  είχαν μείνει πίσω. Όσον αφορά  το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου  θα ανακοινωθεί σήμερα …..

Η κλήρωση του Κυπέλλου Πειραιά έβγαλε ένα μεγάλο ντέρμπι Κορυδαλλιώτικο ( Ερμής – Αετός) ενώ ενδιαφέροντα είναι και τα υπόλοιπα ζευγάρια ( Κύπρος Κορ.- Ήφαιστος  και Σαλαμινομάχοι – Κερατσίνι )  . Ο Αίας Σαλαμίνας θα παίξει με τον νικητή Παννεαπολικού –ΑΟΑΔ που αγωνίζονται σήμερα . Αν περάσει ο πρώτος , τότε θα έχουμε σίγουρα μια ομάδα της Β’ Κατηγορίας στα ημιτελικά…..

Δόξα Πειραιά και ΑΕ Περάματος πέτυχαν την πρώτη τους νίκη την Κυριακή. Αντίθετα δεν τα  έχουν ακόμα καταφέρει η Ελλάδα Ποντίων από τον 1ο , ΑΟΑΔ και Αρμενική από τον 2ο όμιλο..…

Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αστέρας Νίκαιας . Από το -10 , η ομάδα έφτασε στο -2 . Και στον σύλλογο περιμένουν την στιγμή που ο σύλλογος θα φτάσει σε θετικό πρόσημο…..

Οι προγραμματισμένοι για σήμερα αγώνες των Μικτών Πειραιά με την ΕΠΣ Κορινθίας αναβλήθηκαν λόγω της απόφασης για την διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων….

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας η μεγάλη δόξα του Ιωνικού και μετέπειτα προπονητής Μιχάλης Χιόνης . Το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του θα γίνει την Κυριακή στις 9.30 στον Άγιο Γεώργιο Νίκαιας….

Σήμερα στο  dailytvradio  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..