Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Νέο χτύπημα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί η επίσκεψη κλιμακίου του ΙΚΑ στο γήπεδο του Μοσχάτου την περασμένη Παρασκευή . Οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος ψάχνοντας να βρουν τρόπους να κτυπήσουν την διαφθορά και την παρανομία πήγαν σε γήπεδα όπου αθλούνται και αγωνίζονται ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές  . Λάθος πόρτα κτύπησαν όμως επιβάλλοντας πρόστιμα 10.500 ευρώ. Το ίδιο είχαν κάνει και πριν από μερικούς μήνες στο γηπεδάκι του Αγίου Διονυσίου στην ομάδα Πήγασος . Εκεί το θέμα λύθηκε και δεν είχε καμία επίπτωση στο σωματείο. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και τώρα. Ήδη η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά έχει επιληφθεί του θέματος μέσω της νομικής αλλά και οικονομικής υπηρεσίας της . Όπως μας είπε ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣΠ Βασίλης Κουτσούπης που είναι και λογιστής , τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν έχουν έσοδα και οικονομικούς πόρους εκτός ίσως από κάποια επιχορήγηση. Καταθέτουν μεν συμβόλαια προπονητή στην ΔΟΥ , τα οποία είναι  μηδενικά . Συνεπώς δεν είναι δυνατόν να είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ .

«Το πρόστιμο αυτό είναι παράνομο και αντισυνταγματικό και συνεπώς δεν μπορεί να επιβληθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούπης…….

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την εμμονή ορισμένων στελεχών της ΕΠΣΠ να θέλουν να ορίζουν αγώνες στις 15.30 . Λίγο να καθυστερήσει ο αγώνας ή να έχει μια διακοπή για κάποιο λόγο , νυχτώνει και όπως ξέρουμε ο φωτισμός σε κάποια γήπεδα είναι ανεπαρκής. Το Σάββατο στην Δραπετσώνα, όπου βρίσκονταν και κορυφαία στελέχη της ΕΠΣΠ έκαναν …δέηση στον Ύψιστο για να τελειώσει το παιχνίδι και να μην υπάρξουν παρατράγουδα. Μόνο στον Πειραιά γίνονται αυτή την περίοδο αγώνες 15.30 . Παγκόσμια πρωτοτυπία…..

Παίζοντας με τους παλαίμαχους της Προοδευτικής τραυματίστηκε  σοβαρά προχθές ο προπονητής των Νέων Δραπετσώνας Μανώλης Πράσινος που υπέστη ρωγμώδες κάταγμα κνήμης . Που σημαίνει έξω για έξι εβδομάδες . Και τώρα ο Μανώλης τρέχει και δεν φτάνει . Ή για να κυριολεκτούμε καλύτερα βρίσκεται  σε ακινησία . Κουράγιο φίλε…..

Σήμερα στο dailytvradio  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..