Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πολύς θόρυβος έγινε για τον ορισμό των αγώνων στις 15.30 αντί για τις 15.00 . Η στήλη επισήμανε χθες το πρόβλημα , αφού φτάσαμε στο σημείο να έχει νυχτώσει και ακόμα να μην έχουν λήξει κάποιοι αγώνες . Βέβαια το πρόβλημα είναι καθαρά  γηπεδικό και το επισήμανε και ο υπεύθυνος των  υποδομών  Αποστόλης Μαρούλης. Που ορίζει από το πρωί του Σαββάτου αγώνες για τα «μικρά » πρωταθλήματα  και ζήτησε να γίνονται αγώνες των κατηγοριών στις 15.30 ώστε να «χωρέσουν» τρία παιχνίδια , αντί για δυο , διαφορετικά το τρίτο θα έπρεπε να ορισθεί στις 19.00. Κι όλα αυτά με την προϋπόθεση βέβαια να γίνουν σε γήπεδα που έχουν καλό ηλεκτροφωτισμό και πάντα Σάββατο  και όχι Κυριακή. Σωστή και δικαιολογημένη η σκέψη του κ. Μαρούλη  αφού όπως είπαμε το γηπεδικό πρόβλημα στον Πειραιά είναι οξύτατο …Πάμε τώρα σε κάτι άλλο..Σε παιχνίδι της εβδομάδας που πέρασε και ΄ορίσθηκε στις 15.30 ο διαιτητής το ξεκίνησε με 10-15 καθυστέρηση . Για ποιο λόγο δεν έχει σημασία. Το γεγονός είναι ότι ο ρέφερι δεν ανέφερε την καθυστέρηση στο φύλλο αγώνα, όπως όφειλε . Και όχι  μόνο αυτό. Αλλά κάνει και υπόδειξη στην ΕΠΣΠ να  ορίζει  τα παιχνίδια νωρίτερα . Αυτό βέβαια δεν είναι δικό του θέμα . Δικό του θέμα είναι να ξεκινάει το παιχνίδι στην ώρα του ….

Να λοιπόν που μέσα από ένα τραγούδι στο  facebook  βγήκαν γλυκά λόγια και φιλοφρονήσεις ανάμεσα σε Στέφανο Φαναρίτη και Μιχάλη Μουσελή. Ο πρώτος αποκάλεσε τον δεύτερο «Μιχαλάρα , μάγκα και αρσενικό » και πρόσθεσε ότι « γεμίσαμε από κάτι ντεμί πανσιόν παράγοντες» για να απαντήσει ο Μουσελής στο ίδιο ύφος « Είσαι το καλύτερο παράδειγμα αρσενικού και μάγκα Στέφανε. Και ξέρεις όταν νιώθω κάτι τα λέω. Όχι για φιλοφρόνηση.»……

Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο Μουσελής τόνισε μέσω facebook ότι δεν θα απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή που τον κάλεσε σε απολογία. Προβλέπω νέα σύγκρουση…..

Ένα γκολ που σημείωσε ο Αστέρας Νίκαιας επί της Αναγέννησης Μοσχάτου κυκλοφορεί στο διαδίκτυο  τραβηγμένο από την κάμερα του Ντίνου Λιορεΐση  και έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια. Τόσο σε δημιουργία από τον Καστρινόπουλο όσο και σε εκτέλεση από τον Δερβένη . Απόδειξη ότι υπάρχει ποιότητα στο ερασιτεχνικό Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Και μάλιστα στη Β’ Κατηγορία……

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει  ο βετεράνος Πειραιώτης Διαιτητής Γιάννης Παπαδάκος και νοσηλεύεται στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας . Θερμές ευχές από τη στήλη για περαστικά και  ταχεία ανάρρωση ….