Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Πειραιά απέστειλε έγγραφο – επιστολή στην διοίκηση Εξομάλυνσης  και τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ. Ι Δρόσο, στο οποίο ζητά να επανεξετασθεί η μεγάλη αδικία που  συντέλεσε η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ το περασμένο καλοκαίρι, όπου ως γνωστόν αποφασίσθηκε  οι τρείς ιδρύτριες ενώσεις της Ομοσπονδίας να μην βγάζουν δύο πρωταθλήτριες ομάδες στην Γ΄ Εθνική, αλλά μόνο μια ομάδα.

Μάλιστα το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ όπως και οι  Ε.ΠΣ. ΑΘΗΝΩΝ και  Μακεδονίας θα ζητήσουν  και συνάντηση με τον κ. Δρόσο …

Σχετικά με το θέμα για  την συμπεριφορά των διαιτητών που γράψαμε ο υπεύθυνος των σχολών διαιτησίας και ταμίας του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά Σπύρος Βούλγαρης  μας είπε:

« Κάποιοι διαιτητές πριν μιλήσουν να βουτάνε την γλώσσα στο μυαλό τους. Να κοιτάνε πώς να κάνουν την δουλειά τους μέσα στο γήπεδο και να μην ρίχνουν τις ευθύνες αλλού για οτιδήποτε.»…..

Η παρουσία του εξπέρ των Δημοσίων Σχέσεων Νίκου Αβραμίδη στον ΑΠΟ Κερατσίνι έχει αναμορφώσει ήδη τον σύλλογο. Πέρα από την πλήρη και αναλυτική  ενημέρωση των ΜΜΕ, o Νίκος  καθιερώνει και άλλα πράγματα στην ομάδα . Όπως την καθιέρωση του MVP της αγωνιστικής αρχής γενομένης από προχθές , όπου τον τίτλο κέρδισε ο Σίμος Φούντας με δυο γκολ και αρκετές ασίστ….

Οι Πειραιώτες ποδοσφαιριστές Κώστας Πλάκας( ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ), Θωμάς Μακαρονάς (Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗΣ) που μάλιστα θα είναι αντίπαλοι στο μεταξύ τους  παιχνίδι θα είναι οι καλεσμένοι της σημερινής  ραδιοφωνικής εκπομπής « ΠΙΝΕΛΙΕΣ  ΣΤΑ ΣΠΟΡ» την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κατσαφάδος κάθε Σάββατο στις 13.00 για λογαριασμό του Ραδιοφωνικού σταθμού του Πειραιά «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ»(90.4)….

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του προπονητή της Οδηγήτριας Αντώνη Δημητρίου Κωνσταντίνος. Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 10 το πρωί στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μουρτιά στη Βόρεια Εύβοια . Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου συλλυπούνται βαθύτατα τον Αντώνη και μετέχουν το βαρύτατο πένθος του. Στο σημερινό αγώνα με την Χαραυγή την Οδηγήτρια θα κοουτσάρει ο συνεργάτης του Γιάννης Ανδρεάτος. …

Η στήλη έχει αναφερθεί τον τελευταίο καιρό  στην κόντρα δυο παραγόντων γειτονικών σωματείων. Ε, λοιπόν μην το δέσετε και κόμπο αυτό . Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους μάλλον τα έχουν βρει….