Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Μια πολύ σημαντική κίνηση της διοίκησης της ΕΠΣΠ προς τα σωματεία ώστε να μπορέσουν  να ανακουφιστούν οικονομικά , τις δύσκολες αυτές εποχές. Θα τους προμηθεύσει  λαχνούς εντελώς δωρεάν ( για την κλήρωση μιας μηχανής ) , τους οποίους θα  διαθέσουν όπου θέλουν και τα  έσοδα θα είναι όλα , δικά τους .…

Τα τρία από τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Πειραιά «Μιλτιάδης Μαρινάκης» βγαίνουν σήμερα .

Το Κερατσίνι ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει ήδη το ένα από αυτά . Ερμής και Κύπρος Κορυδαλλού έχουν …παρακαταθήκη το 1-0  από το πρώτο παιχνίδι , ένα μικρό αβαντάζ δηλαδή. Ο Αετός και ο Ήφαιστος όμως είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση. Αν θα τα καταφέρουν θα το γνωρίζουμε σήμερα το  απόγευμα. Ευχή μας είναι να γίνουν καλοί αγώνες σε αθλητικά πλαίσια και να νικήσει πάνω από όλα το ποδόσφαιρο….

Οι νίκες φέρνουν βαθμούς , ικανοποίηση , αλλά και ….γλυκά στους Νέους Δραπετσώνας . Τα ταψιά με τα γαλακτομπούρεκα που φέρνει ο ηγέτης του συλλόγου Βασίλης Ταουξής γίνονται ..ανάρπαστα από τους παίκτες που έχουν ένα επιπλέον κίνητρο  για να κερδίζουν τα παιχνίδια ……

Τελικά οι Νίκοι είναι περισσότεροι από τους Γιάννηδες, τους Γιώργηδες και τους Δημήτρηδες. Πιστέψτε με , ξέρουμε  τι σας λέμε . Δεν προλαβαίναμε να στέλνουμε ευχές  χθες . Και στο  τέλος όλο και κάποιους ξεχάσαμε. Φυσικά όλες οι ομάδες είχαν εορταζόμενους χθες . Στον Δία Κορυδαλλού όμως το …παράκαναν.  Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που δεν λέγονται Νίκοι. Στον σύλλογο αυτό γιόρταζαν χθες εννέα(!!!!) ποδοσφαιριστές . Ήτοι οι Αρβανίτης, Γαρυφαλλίδης, Καίσαρης, Λαλαΐτης, Ντουμιτρίου, Ρίζος, Σκούταρης, Τσάνης, Τραϊφόρος. Μαζί τους γιόρταζε επίσης και ο αντιπρόεδρος Νίκος Μαυρατζότης  που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα και βοηθά με κάθε τρόπο…..

Μια σοβαρή περιπέτεια πέρασε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Κώστας Σάββας, που ενώ ήταν πεζός στο κέντρο του Πειραιά παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δεξί του χέρι  στο οποίο τοποθετήθηκαν λάμες. Ο Κ. Σάββας που τώρα βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει σε επικοινωνία που είχε μαζί μας , θέλει να ευχαριστήσει το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Τζανείου Νοσοκομείου για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του. Ιδιαίτερα τον διακεκριμένο χειρούργο ορθοπεδικό  ,αλλά πάνω από όλα άνθρωπο κ. Σαμαρά…….

Σήμερα στο  www.dailytvradio.gr  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..