Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το θέμα με τη διαιτησία σηκώνει πολύ συζήτηση . Είναι σίγουρο ότι κάποιοι διαιτητές  δεν πήγαν καλά και ορισμένοι θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία. Θα πρέπει να σέβονται πάνω από όλα τα σωματεία και την προσπάθεια τους. Βέβαια  για ορισμένους που διαμαρτύρονται θα πρέπει να πούμε ότι σε κάποιο σημείο υπερβάλλουν . Δεν είναι έτσι ακριβώς η κατάσταση . Κάποιες ομάδες  έχουν δίκιο . Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες που προσπαθούν να καλύψουν τα δικά τους λάθη βάζοντας μπροστά τη διαιτησία . Για το θέμα όμως αυτό θα επανέλθουμε….

Καλή επιτυχία στον Πειραιώτη διαιτητή Αλέξανδρο Τσαμούρη που κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λίγκ και σφυρίζει τον αγώνα Ατρόμητου – Κέρκυρας . Είναι από τους πλέον αξιόλογους  ταλαντούχους διαιτητές  που το μέλλον τους ανήκει…..

Την πρώτη  από τις δυο νίκες του ο Ολυμπιακός Περάματος την έχει κάνει με προπονητή τον Γιάννη  Κυπραίο , και την δεύτερη με τον Μανώλη Πόλλια . Το διευκρινίζουμε γιατί αδικήσαμε τον πρώτο χθες.. Αυτό όμως δεν αλλάζει την επιτυχία του σωματείου. Που δείχνει ότι έχει ανοδική πορεία  και αναμένεται καλύτερη συνέχεια….

Πήγε να δει την ΑΕ Νίκαια ο προπονητής Πάρης Σταμπουλίδης στον αγώνα με τον Αργοναύτη λίγες μέρες μετά ατην αποχώρηση του από τον σύλλογο . Και στο τέλος του αγώνα είδε τους παίκτες της πρώην του ομάδας να του αφιερώνουν τη νίκη. Μεγάλες στιγμές….

Το «στερνό αντίο» θα πουν σήμερα στις 10.30 το πρωί στο Γ’ Νεκροταφείο φίλοι και συμπαίκτες στον  ποδοσφαιριστή Κώστα Καρασμάνογλου, που έχασε τη ζωή του στα 41 του χρόνια κτυπημένος σε τροχαίο. …..

Στις 12.30  πάλι στο Γ’ Νεκροταφείο θα γίνει η κηδεία Δημήτρη Μανδρέκα. Πατέρα του Γιάννη  προπονητή του Δία Κορυδαλλού και της παλιάς μεγάλης δόξας της Προοδευτικής….

«Έφυγε » από τη ζωή ο Σταύρος Σαρρηηλιάδης , που διατέλεσε πρόεδρος  του Άρη Νικαίας την δεκαετία του 1970. Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 15.30 στο Νεκροταφείο του Σχιστού…..