Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αναφερθήκαμε χθες στην καταγγελία – ένσταση που κατέθεσε η Θύελλα Μοσχάτου, ως έχουσα έννομο συμφέρον   σε βάρος της ΑΕ Νίκαιας για τον αγώνα της με τον Αστέρα Κερατσινίου, όπου είχε στη 18αδα της  δυο παίκτες τους  Λεκάκο και Πετράτο γεννηθέντες το 2002. Ο πρώτος μάλιστα αγωνίστηκε κιόλας . Ο ΚΑΠ αναφέρει ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες που έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους . Και για να μην υπάρχει μπέρδεμα με την ημερομηνία γέννησης του κάθε αθλητή, αναφέρει ότι  ημερομηνία είναι για όλους η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης. Συγκεκριμένα το άρθρο 19 του ΚΑΠ, παράγραφος 11 αναφέρει χαρακτηριστικά: « Ειδικά και μόνο για τον προσδιορισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών που αποκτούν δικαίωμα να αγωνίζονται σε ανδρικές ομάδες ( συμπλήρωση της ηλικίας των 14 ετών) ως ημερομηνία γέννησης όλων θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης τους» Συνεπώς οι αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2002 δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής το 2016, αλλά το 2017, όπως και οι γεννηθέντες το 2003 μπορούν να παίξουν σε ανδρική ομάδα το 2018 , οι του 2004  το 2019 και πάει λέγοντας……

Δυο αποχωρήσεις προπονητών είχαμε τις τελευταίες μέρες. Του Νίκου Μανικιώτη από την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού και του Χρήστου Κυρίου από την Άνω Νεάπολη . Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας . Ήδη οι δυο διοικήσεις κινούνται για τους αντικαταστάτες τους . Πριν μπει το 2017…..

Αν διαβάσετε σήμερα ότι κλήθηκε σε απολογία ο ποδοσφαιριστής της εφηβικής ομάδας της ΑΕ Χατζηκυριακείου Παπαμιχαήλ για τον αγώνα Ένωση Α.Α. Ρέντη – Οδηγήτρια  μην απορήσετε . Είναι ο παίκτης που έπαιξε με άλλο δελτίο φορώντας την φανέλα της  γηπεδούχου ομάδας . Οι Ρεντιώτες τιμωρήθηκαν . Απομένει τώρα να δούμε  τι θα γίνει με τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Που νομίζουμε ότι έχει την μικρότερη ευθύνη από όλους…..

Δυο γκολ έβαλε προχθές απέναντι στην Χαλκηδόνα ο ταλαντούχος επιθετικός Θανάσης Γρούνης και εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε το όνομα του. Το αδικήσαμε το παλικάρι που έδειξε ότι είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό….

Αυτό που συμβαίνει με τους Σαλαμινομάχους  είναι πρωτοφανές. Πέντε φορές «άγνωστοι » έχουν διαρρήξει τα γραφεία τους που βρίσκονται στο γήπεδο Αμπελακίων αφαιρώντας διάφορα πολύτιμα είδη .Κανενός άλλου. «Λες και μας έχουν βάλλει » σχολίασε κορυφαίο στέλεχος του συλλόγου….