Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το 2017 που μπήκε ήδη , μακάρι να είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια διέρχεται τεράστια κρίση. Μια κρίση  ύπαρξης , αφού είναι συχνό το φαινόμενο , να εξαφανίζονται σωματεία από τον ποδοσφαιρικό χάρτη…..

Από σήμερα ξεκινά η μεταγραφική περίοδος  του Ιανουαρίου. Η ΕΠΣΠ έχει ήδη εκδώσει ενημερωτική ανακοίνωση για τα σωματεία και τι πρέπει να προσέξουν  στις κινήσεις που θα κάνουν για την ενίσχυση τους. Θα πρέπει όλοι να την διαβάσουν προσεκτικότατα…..

H πόρτα στους Σαλαμινομάχους το τελευταίο διάστημα είναι συνεχώς ανοικτή. Αυτό είναι γνωστό . Αυτό που δεν ξέρουμε  είναι πόσοι θα αποχωρήσουν ακόμα . Την αρχή έκανε ο πρόεδρος  Στέλιος Φασουλής. Ακολούθησε ο προπονητής Λεωνίδας Πανοηλίας . Μετά  άρχισαν οι παίκτες . Μακρής στο Κερατσίνι, Κοκλιώτης, Μακρόπουλος στον Ήφαιστο Ταμπουράκης στον Καραβά . Και έπεται συνέχεια , όπως ,μαθαίνω . Και είναι πραγματικά κρίμα για ένα τόσο δραστήριο , μέχρι τώρα , σύλλογο , να περνάει τέτοια κρίση . Μακάρι η ομάδα  να βρει και πάλι τον δρόμο της

Το πλήρωσε λοιπόν το λάθος της η ΑΕ Νίκαια και ένα παιχνίδι που κέρδισε πεντακάθαρα στον αγωνιστικό χώρο το έχασε «στα χαρτιά» . Και όχι μόνο αυτό αλλά της αφαιρέθηκαν και τρεις ακόμα βαθμοί. Συνολικά λοιπόν η ομάδα από τους 23 που είχε κανονικά και από την τρίτη θέση , βρέθηκε με 17 και στην έκτη. Κι  είναι κρίμα για την προσπάθεια των παικτών, της τεχνικής ηγεσίας, της διοίκησης να πληρώνει ο σύλλογος ένα λάθος .  Χρειάζεται λοιπόν προσοχή από όλους και όλες τις ομάδες σε θέματα που έχουν να κάνουν με κανονισμούς. Είναι κρίμα να χάνουν τους αγώνες με αυτόν τον τρόπο…..

Παρά τις συνεχείς μετακινήσεις και την ταλαιπωρία λόγω της κατασκευής του γηπέδου στην Αίγινα , το κλίμα στην τοπική ομάδα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο . Σε αυτό φρόντισε και η διοίκηση του συλλόγου , που μοίρασε από ένα συμβολικό δώρο ενόψει Πρωτοχρονιάς στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου…..

Δυο παίκτες από τους Σαλαμινομάχους απέκτησε ο Ήφαιστος που ενισχύεται σημαντικά . Για τον ταλαντούχο σέντερ φορ από ομάδα της Δυτικής Αττικής που είχαμε γράψει , η μεταγραφή φαίνεται να σκαλώνει  μετά  την αποβολή του παίκτη στο τελευταίο, πριν από τις γιορτές , παιχνίδι , που είχε σαν αποτέλεσμα την τιμωρία του με έξι αγωνιστικές…..

Το γράψαμε τις προάλλες και να που βγήκαμε αληθινοί. Ενισχύεται διοικητικά η Δάφνη Ταμπουρίων με δυο σημαντικά στελέχη που ήταν μέχρι πρόσφατα στο Δ.Σ. του Ατρομήτου Κερατσινίου. Είναι οι Ανδρέας Φασάκης και Νίκος Αντωναράκης που καταλαμβάνουν τις θέσεις των δυο αντιπροέδρων .Στη Δάφνη συνεχίζει να ηγείται ο Κώστας Φούντος με Γενικό Γραμματέα τον Μιχάλη Γαϊτανιό. Σταθερές αξίες και οι δυο…..