Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Λόγω της πληροφόρησης που υπάρχει  από την  Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για  έκτακτα καιρικά φαινόμενα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7-8/01/2017, ενδεχομένως να υπάρξει κίνδυνος αναβολής όλων των αγώνων υποδομών  , από την Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών  της ΕΠΣΠ . Στην περίπτωση που  υπάρξει  απόφαση αναβολής, αυτή θα αναρτηθεί   αύριο το απόγευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσής www.epspeir.gr    από την οποία οι εκπρόσωποι  των σωματείων που μετέχουν στα πρωταθλήματα Υποδομών  μπορούν να ενημερωθούν έγκαιρα.…

Ο Θωμόπουλος  επέστρεψε στον Ατρόμητο Πειραιά  , εκεί απ’ όπου ξεκίνησε την μεγάλη καριέρα του . Ο 40χρονος γκολκίπερ θα σταματήσει  το καλοκαίρι  να αγωνίζεται λόγω ορίου ηλικίας , αφού έγινε η αλλαγή με τον Γεωργόπουλο. Η ιστορία αποκαταστάθηκε….

Δυο ακόμα ποδοσφαιριστές οι αδελφοί Ράμφου αποχώρησαν από τους Σαλαμινομάχους  .Η πόρτα ακόμα να κλείσει….

Κάποιος φίλος επικοινώνησε μαζί μας και έκανε την παρακάτω επισήμανση . Αν ο Περαμαϊκός επανέλθει την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και θα ξεκινήσει όχι με – 6 βαθμούς , όπως πιστεύουν όλοι, αλλά με -8 , αφού δεν έλαβε μέρος στο Κύπελλο  αν και είχε δηλώσει συμμετοχή. Γι’ αυτό τον λόγο η Πειθαρχική τον μηδένισε  με αφαίρεση 2 βαθμών από το τρέχον αλλά και από  το επόμενο πρωτάθλημα…..

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε τις ημέρες των εορτών οικογενειακώς ο ηγέτης των Νέων Δραπετσώνας Βασίλης Ταουξής. Ο γνωστός ποινικολόγος είχε επαφές με ανθρώπους τη Ομογένειας, καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής. Όχι, για μεταγραφές των Νέων Δραπετσώνας, δεν ακούσαμε κάτι….

Κηδεύεται σήμερα στις 11.15 το πρωί στο Γ’ Νεκροταφείο  η μητέρα του αναπληρωτή προέδρου του ΣΕΦ  και παράγοντα του ΑΟΑΔ και του Πειραϊκού ποδοσφαίρου Ανδρέα Στρατή. Καλό ταξίδι κυρά Γεωργία….