Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο αποχαιρετά σήμερα στις 10.30 το πρωί στο Γ’ Νεκροταφείο τον 15χρονο ποδοσφαιριστή της εφηβικής ομάδας της Χαλκηδόνας Άγγελο Κουρή που έφυγε από τη ζωή , τόσο άδικα . Στην γειτονιά των Αγγέλων από σήμερα ο  μικρός Άγγελος . Και η ψυχούλα του θα φτερουγίζει και θα είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν το καμάρι τους. Καλό ταξίδι Αγγελάκη…..

Αύριο θα γίνει η κηδεία του βετεράνου διοικητή , παράγοντα και καθηγητή της διαιτησίας Γιάννη Παπαδάκου . Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλθεί στις 11 το πρωί στο ναό των Τριών Ιεραρχών Νίκαιας και θα ακολουθήσει η ταφή στις 1 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο……..

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΠ , αυτή την εβδομάδα που ξεκινάει ο β’ γύρος σε Α’ και Β΄ Κατηγορία οι γηπεδούχες ομάδες δεν θα πληρώσουν έξοδα διαιτησίας , όπως συνέβη με τις αντίστοιχες φιλοξενούμενες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το ίδιο θα γίνει όταν θα αρχίσει ο β’ γύρος και στη Γ’ Κατηγορία……

Η απροσεξία κάποιων διαιτητών , όπως γράψαμε και χθες στοιχίζει . Τρεις από αυτούς οι Καλημέρης, Μπαλαχούτης , Δαμιανάκης  τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό 15 ημερών από τους αγώνες. Όχι επειδή δεν ήταν καλοί στο παιχνίδι, αλλά για ασάφεια   στα φύλλα αγώνα…….

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση της παραίτησης του  Γιώργου Δρακόπουλου από την τεχνική ηγεσία του Ικάρου Καλλιθέας . Ίσως γιατί δεν το περίμενε κανείς. Άλλωστε ο νεαρός προπονητής ήταν συναισθηματικά δεμένος με τον σύλλογο. Χαρακτηριστικές είναι πάντως οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Σιμιτσόπουλου  που μας είπε:

«Δεν θέλω να ευχηθώ στον Γιώργο ούτε καλή συνέχεια στην καριέρα του ούτε εύχομαι να ξανασυνεργαστούμε γιατί αυτά τα χρόνια που ήμασταν στον Ίκαρο δεν είμαστε συνεργάτες αλλά φίλοι και αυτό κρατάει για μια ζωή…..

Πάει κι ο Πάρης Σταμπουλίδης από την ΑΕ Νίκαια , αφού οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι κάτι θα έπρεπε να αλλάξει στην ομάδα . Και ανέλαβε – ποιος άλλος;- ο Γιάννης Μωυσιάδης . Η καλύτερη λύση για τον σύλλογο. Είναι ο άνθρωπος που πονάει όσο λίγοι την ΑΕ Νίκαια την οποία ουσιαστικά αυτός αναγέννησε πριν από κάποια χρόνια . Μαζί με την σύζυγο του Ίριδα…

Είναι τρελοί αυτοί εκεί στον Αστέρα Νίκαιας. Οι άνθρωποι είπαμε , αγαπάνε την ομάδα τους, αλλά αυτοί το …παρακάνουν . Μέσα στα χιόνια έκαναν προπόνηση τις προάλλες . Και όχι μόνο αυτό , αλλά έγραφαν και στο  χιόνι το όνομα της ομάδας . Και φυσικά δεν παρέλειψαν να βγάλουν και τις …καθιερωμένες φωτογραφίες. Άλλη τρέλα κι αυτή. Τσιτουρομάνια…..