Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αετός Κορυδαλλού και ΑΠΟ Κερατσίνι θα είναι και φέτος  το μεγάλο ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου Πειραιά «Μιλτιάδης Μαρινάκης ».Όπως άλλωστε αναμενόταν . Δυο πολύ μεγάλες ομάδες που βρίσκονται σε τρομερή φόρμα . Δυο ομάδες που  παράλληλα θα διεκδικήσουν φέτος και το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική  αφού βρίσκονται μαζί στον ίδιο όμιλο της Α’ Κατηγορίας . Ο τελικός θα διεξαχθεί και φέτος στο μεγαλοπρεπές «Γ. Καραϊσκάκης »το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας, μια  ακόμα προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Προς το παρόν πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει η ημερομηνία. Ακούγεται ότι μπορεί να διατεθεί το γήπεδο στις 4 ή στις  18 Μαρτίου  Το σίγουρο είναι ότι θα διεξαχθεί φέτος Σάββατο . Μια πολύ καλή μέρα , ώστε να βρεθεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο και να απολαύσει το παιχνίδι…..

Τι κακό είναι αυτό με τους τερματοφύλακες στο Κερατσίνι . Μετά τον Λιούμπη που έχει υποβληθεί σε επέμβαση , τραυματίστηκε χθες και ο Τσουβαλάς ( Γύρισε το γόνατο του) . Ευτυχώς που αποκτήθηκε πρόσφατα και ο Αλέξανδρος Μπότος και αγωνίστηκε σαν αλλαγή χθες . Διαφορετικά…

Να πούμε ότι ο γκολκίπερ του Κερατσινίου τραυματίστηκε στο 44’. Το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα . Κατάντια….

Αγώνα δρόμου θα κάνει την Κυριακή το πρωί ο Κώστας Χολέβας για να προλάβει.  Στις 11 θα πρέπει να είναι στην κοπή της πίτας του Ερμή Κορυδαλλού στις «Πλειάδες» και στις 12 του Φοίνικα Αγίας Σοφίας στο 5ο διαμέρισμα. Και στις δυο εκδηλώσεις ο Α’  Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Κώστας Χολέβας θα τιμηθεί για την προσφορά του στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Μια ιδιαίτερη τιμή για έναν άξιο άνθρωπο και παράγοντα…..

Στην Χαραυγή  κάνουν μεταγραφές , την μια καλύτερη από την άλλη . Τώρα πάνε να πάρουν ένα ξένο . Σκεφτείτε να πήγαιναν και για πρωτάθλημα…….

Σε σύλλογο Γ’ Κατηγορίας ετοιμάζονται να αλλάξουν τον προπονητή. Αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Εξελίξεις από αύριο….