Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Χαίρομαι όταν υπάρχει ανταπόκριση από φίλους αναγνώστες « ψαγμένους » και με άποψη . Ένας από αυτούς ο Γενικός Γραμματέας της Δόξας Πειραιά και πρώην προπονητής ( έχει σημασία αυτό) Τάκης Πικραμένος μας γράφει :

« Αν τελικά ισχύσουν οι αυξήσεις σε δελτία και ο περιορισμένος χρόνος των ποδοσφαιριστών όπως ακούγεται, τότε να ψάξουν για παράγοντες και στη συνέχεια για ομάδες. Όλα θα διαλύσουν .

Τα λάθη της ΕΠΟ και τη σπατάλη των εσόδων της από εθνικές ομάδες κλπ. θέλουν να πληρωθούν από τα ερασιτεχνικά σωματεία και βρίσκουν διάφορους τρόπους , ενώ έχουν εντολή από UEFA και  FIFA να βοηθούν τα ερασιτεχνικά σωματεία που έχουν εγκαταλείψει ..

Να μην ξεχνάνε ότι εκλογές στην ΕΠΟ έρχονται και οι Ενώσεις που τους ψηφίζουν θα κάνουν το αυτονόητο , δηλαδή να τους διώξουν αν αυτές αγαπάνε τα σωματεία τους ,που κακώς δεν ψηφίζουν αυτά .

Πάντως σήμερα όταν προτείνεις σε κάποιον να μπει στο ΔΣ μιας ομάδας τρέχει μακριά, αλλά και οι ρομαντικοί που πονάνε τα σωματεία τους είναι αγανακτισμένοι με όλα αυτά , πσιτεύω στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ να ακουστούν πολλά»

Για το θέμα των προπονητών ο κ. Πικραμένος είπε:

« Καλό είναι να είναι διπλωματούχοι προπονητές σε όλες τις ομάδες , άλλωστε γι’ αυτό εγώ είχα κάνει μεγάλο αγώνα και πριν πολλά χρόνια . Αλλά μερικοί ας κουλάρουν στα ποσά που ζητάνε . Εντάξει έχουν δίπλωμα , αλλά όχι πείρα . Δεν φτάνει μόνο το δίπλωμα. Ο προπονητής αν δεν είναι ευφυής και δεν έχει θηλυκό μυαλό, να γεννάει σκέψεις – λύσεις δεν κάνει»…

***Βρέθηκα για μια ακόμα χρονιά στη γιορτή λήξης των Ακαδημιών του Αετού Κορυδαλλού. Κάθε χρόνο και καλύτερα . Μια γιορτή θεσμός  για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο από ένα σωματείο « κόσμημα ». Ένα σωματείο που υπηρετεί με υποδειγματικό τρόπο όσο λίγοι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο …

****Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, το κορυφαίο στέλεχος της Πειραϊκή διαιτησίας Θόδωρος Γιαβρόπουλο. Το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του θα γίνει την Κυριακή στις 11.15 στο Νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου ….

***Επίσης  την Κυριακή στις 9.30πμ στον ναό της Αναλήψεως στη Δραπετσώνα θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλη Βλαχομήτρου παλαιού ποδοσφαιριστή και παράγοντα του ΑΣ Ποντίων ….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply