Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Διάρρηξη  έγινε  Πασχαλιάτικα στα  αποδυτήρια  της Ένωσης Α.Α. Ρέντη στο γήπεδο  «Στ. Μελισσουργός» . Άγνωστοι  μπήκαν από την πίσω πλευρά του δρόμου σκαρφαλώνοντας τον τοίχο και στη συνέχεια πήγαν στα αποδυτήρια , σπάζοντας την κάτω μεριά της πόρτας που είναι από αλουμίνιο, με βαριοπούλα και μπήκαν μέσα  αφαιρώντας αθλητικό υλικό. Ο Γιάννης Σταματάτος που είναι και ταμίας στην ΕΠΣΠ,  μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Χαλιάσο και τον φροντιστή Γιώργο Κοντοπίθαρη που διαπίστωσαν την κλοπή χθες το μεσημέρι, βρήκαν τα αποδυτήρια άνω –κάτω . Οι  διαρρήκτες αφαίρεσαν αρκετό αθλητικό υλικό, καθώς και παπούτσια και μπάλες ενώ έσπασαν και το ντουλάπι της Ακαδημίας Ολυμπιακού –  Ένωσης Ρέντη  από το οποίο πήραν αρκετά μπουφάν..

Ήταν Άνοιξη του  2001  όταν  η  Αθλητική Ένωση Καλλιθέας Τζιτζιφιών( ΑΕΚΤ ) , ο  σημερινός Ίκαρος Καλλιθέας , νίκησε   7-0 τον Πανφαληρικό , αναδείχθηκε  πρωταθλήτρια  και ανήλθε στην Β’ κατηγορία Πειραιά . 16 χρόνια αργότερα , πάλι τέτοια εποχή  ο  πρωτοπόρος Παννεαπολικός  νίκησε  5-0 τον Πανφαληρικό και εξασφάλισε την άνοδο του στην Α’ κατηγορία. Προπονητής  και στις δυο περιπτώσεις ο ικανότατος Γιώργος Ξυπολυτάς …..

Και ορισμένα γενικά στατιστικά . Πέντε ποδοσφαιριστές Πειραϊκών σωματείων δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής  μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα . Οι τρείς είναι από την Α’ Κατηγορία με  28 αγώνες και 2520 λεπτά . Πρόκειται για τους Λευτέρη Βιδάλη της ΑΕ Περάματος, , Βασίλη Καλικαντή της Ένωσης Α.Α. Ρέντη και Κώστα Μπακόμητρο της ΑΕ Αίγινας .Οι άλλοι δυο είναι από την Β’ Κατηγορία . Οι Φατμίρ Κούμπουλα του Νέου Ικονίου και Παναγιώτης Μπιλίρης του ΑΟ Καστέλλας που έχουν αγωνιστεί και στα 24 παιχνίδια των ομάδων τους ( 2160 λεπτά) . ….

Ο τοπ- σκόρερ του Πειραιά είναι  ο Μπάμπης Κουβάτσος της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού .  Έχει πετύχει  συνολικά  34 γκολ μέχρι τώρα . 26 στο πρωτάθλημα σε 24 αγώνες και 8 στο Κύπέλλο σε 4 παιχνίδια…..

Ο πιο «άτακτος » ποδοσφαιριστής είναι ο Στέφανος Δημητρόπουλος του Φοίνικα Αγίας Σοφίας που έχει αποβληθεί 5 φορές φέτος…..

Ο γνωστός Πειραιώτης παράγοντας  του ποδοσφαίρου Γρηγόρης Δράγαζης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει  δημόσια τον Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη καθώς και τους αδελφούς Σταύρο και Θέμη Μπάκα για την τιμή που του έκαναν να τον βραβεύσουν στον αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής…..

«Έφυγε» από τη ζωή την Μ. Παρασκευή και κηδεύτηκε το Μ. Σάββατο η Ευαγγελία Τσαντζαρίδη σύζυγος του επί σειρά ετών προέδρου των Νέων Ευγενείας , Ναπολέοντα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στον αγαπητό φίλο Νάπο ευχόμαστε καλή δύναμη  και κουράγιο….