Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας κρίνεται σήμερα . Η πρωτοπόρος Οδηγήτρια  αγωνίζεται στον Κορυδαλλό απέναντι στον δυνατό Ερμή και θέλει ένα  βαθμό για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει σε μπαράζ με το Κερατσίνι την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Διαφορετικά ο ΑΟ Καραβάς καραδοκεί ώστε να πάρει την πρώτη θέση. Το παιχνίδι του Κορυδαλλού αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο. Ευχή μας είναι να κυλήσουν όλα ομαλά . Όλοι να σταθούν στο ύψος  τους. Ποδοσφαιριστές, διαιτητές , παράγοντες .  Και νικητής να βγει το Πειραϊκό ποδόσφαιρο…..

Αυτό το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Πειραιά . Πολλά θα κριθούν την τελευταία στιγμή για τις θέσεις πλέι οφ και πλέι άουτ καθώς και για την παραμονή στην κατηγορία. Καλή επιτυχία σε όλους και οι πιο ικανοί να ξεχωρίσουν….

Και επίσημα εκτός πρωταθλήματος η Ένωση Καμινίων . Η Πειθαρχική επιτροπή την τιμώρησε με ακόμα  – 3 βαθμούς και 50€ πρόστιμο που δεν κατέβηκε να παίξει στον αγώνα με τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου και αποβάλλεται από το πρωτάθλημα . Κάτι που έτσι κι αλλιώς έχει γίνει από μόνο του. Αν οι Καμινιώτες  αποφασίσουν να επανέλθουν στο νέο πρωτάθλημα , θα ξεκινήσουν με – 6 βαθμούς…..

Πως αλλάζουν οι καιροί .Κάποτε ο Πτερνέας έλεγε ότι όσο είναι αυτός στη Χαραυγή δεν πρόκειται να φύγει ο Καλαμάκης από την ομάδα. Τώρα που ο ικανός προπονητής του ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, ο Σωκράτης έβγαλε ανακοίνωση και τον ευχαριστεί για τη συνεργασία . Έτσι απλά…..

Τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε το Κερατσίνι .  Που σημαίνει  ότι  η  ομάδα κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι σημειώνει 3,5 γκολ. . Για την ιστορία να πούμε ότι το εκατοστό τέρμα σημείωσε ο Βασίλης Μαναριώτης . Παράλληλα οι Κερατσινιώτες που είναι αήττητοι  έχοντας μόνο δυο ισοπαλίες,   διαθέτουν και την καλύτερη άμυνα αφού η εστία τους έχει παραβιαστεί μόλις 8 φορές!!…..

Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στα Πειραϊκά γήπεδα, σε Χαραυγή( για 15 χρόνια ) Αργοναύτη, Νέους Ευγενείας , Αστέρα Κερατσινίου, ΑΣ Ποντίων ήλθε το πλήρωμα του χρόνου  για τον Κυριάκο Νίκανδρο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.  Κυριάκο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο σε ευχαριστεί για όσα πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια ……

Αύριο στις 9.30 το  πρωί στον Προφήτη Ηλία της Καστέλλας θα τελεστεί  το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Βλαχάκου  υπεύθυνου του λογιστηρίου της ΕΠΣΠ και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Φίλε θα σε θυμόμαστε πάντα. Άνθρωποι σαν και σένα δεν ξεχνιούνται…..