Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

****Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες θα ασχοληθούμε με τη Γενική συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 18.30 στα γραφεία της στο ΣΕΦ .Αντιγράφω από το πολύ όμορφο και ενημερωτικό έντυπο για τον διοικητικό απολογισμό  που θα μοιραστεί στους εκπροσώπους των σωματείων στην Γ.Σ. Κάνουμε αρχή από τα οικονομικά . Στον απολογισμό της η διοίκηση αναφέρει:« Η πολιτική μας φαίνεται να αποδίδει  αν και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε καθεστώς παρατεταμένης κρίσης και τα έσοδα από τους κρατικούς φορείς έχουν ουσιαστικά μηδενιστεί.

***Μειώθηκε δραστικά το κόστος λειτουργίας της Ένωσης μας . Με την αγορά ειδικού προγράμματος για το λογιστήριο αυξήσαμε τη διαφάνεια και τον έλεγχο. Για πρώτη φορά τα σωματεία γνωρίζουν τόσο γρήγορα και με σαφήνεια τις υποχρεώσεις τους προς την Ένωση και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις που έχει η Ένωση προς αυτά .Για κάθε δραστηριότητα ψάχνουμε χορηγία που θα καλύψει τα έξοδα. Δεν υπάρχει σωματείο που να μην έχει διακανονίσει παλαιότερες οφειλές τους, Έχουμε πάρει πρωτοβουλίες για να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας των σωματείων .Μειώσαμε το κόστος διαχείρισης εισιτηρίων  των εντός έδρας αγώνων με θετικό οικονομικό αποτέλεσμα .» Και τα επόμενα βήματα της διοίκησης είναι : « Διεκδικούμε τις επιχορηγήσεις που δικαιούμαστε από όλους τους φορείς- Αναζητούμε νέες χορηγίες για Ένωση και σωματεία- εξασφαλίζουμε το κόστος της διαιτησίας για όλα μας τα πρωταθλήματα και την επόμενη περίοδο.»…

****Δυο σωματεία του Πειραιά ( το ένα Β’ και το άλλο τώρα θα αγωνιστεί στη  Γ’ Κατηγορίας) ετοιμάζονται για συγχώνευση. Ήδη γίνονται σχετικές συζητήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα…..

***Τέλος για τη διαιτησία ο Γιώργος Σγαντζός ,Ο Γιώργος δεν  «κρέμασε» τη  σφυρίκτρα του, αλλά το… σημαιάκι του αφού  σε όλους τους αγώνες έπαιζε βοηθός .Αυτή ήταν η ειδικότητα του. Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει σφυρίξει ποτέ σε αγώνα .

****Πολυσύνθετο ταλέντο ο Δημήτρης Χόρτσας . Σαν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε τρεις ομάδες. Τουλάχιστον τόσες ξέρω εγώ. Στον Ολυμπιακό , την Προοδευτική και τον Εθνικό. Πάμε τώρα και στα διοικητικά . Μέχρι  πέρυσι ήταν πρόεδρος στην Προοδευτική , ενώ φέτος είναι στο Δ.Σ. του Φαληρικού αλλά λέγεται ότι θα ασχοληθεί και με την Αγία Ελεούσα …

****Και οι δυο γεννήθηκαν σαν χθες 24 Ιουνίου 1987. Και οι δυο είναι ποδοσφαιριστές. Όμως έχουν και τις διαφορές τους. Ο ένας είναι επιτελικός μέσος κι ο άλλος κεντρικός αμυντικός . Ο ένας αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα κι ο άλλος στον ΑΟ Αγίου Δημητρίου. Ο ένας ονομάζεται Λιονέλ Μέσι και ο άλλος Γιώργος Στιβακτάς . Τελικά οι….. λεπτομέρειες είναι αυτές που  κάνουν τη διαφορά….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply