Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το Σάββατο 27 Μαΐου  στο γήπεδο της Νεάπολης θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ  για την άνοδο στη Γ’ Εθνική ανάμεσα στο Κερατσίνι και την Οδηγήτρια. Αυτό αποφασίστηκε χθες από την ΕΠΣΠ σε συνεννόηση με τα σωματεία . Μάλιστα την Δευτέρα στις 17.00 θα γίνει συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων με την ΕΠΣΠ  ,όπου θα γίνει κλήρωση για την ομάδα που θα είναι –τυπικά – γηπεδούχος  ενώ θα αποφασιστεί σε ποιες θύρες θα καθίσουν οι οπαδοί των δυο σωματείων……

Ο Φαληρικός αλλάζει επίπεδο, όπως γράψαμε και χθες . Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ιστορικής ομάδας του Πειραιά έχει έρθει σε συνεννόηση με εταιρία Ελληνικών συμφερόντων του εξωτερικού ώστε η συγκεκριμένη εταιρία να αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας από την νέα χρονιά. Ο Φαληρικός αναμένεται να οργανωθεί σε πρότυπα ΠΑΕ από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στις μεγαλύτερες κατηγορίες και την εκπροσώπηση στα Εθνικά πρωταθλήματα μίας ακόμα ομάδας από τον Πειραιά. Οι επαφές συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.……

Αν λάβουμε υπόψη και την ανακοίνωση της Κύπρου Κορυδαλλού που δημοσιεύσαμε χθες, η οποία ενισχύεται με στελέχη  από τον Φαληρικό και όχι μόνο , καταλαβαίνει κανείς ότι πάμε για ανταγωνιστικό και ποιοτικό  πρωτάθλημα . Αρκεί βέβαια να υλοποιηθούν αυτά που υπόσχονται οι παράγοντες. …..

Φέτος η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε ήδη. Όχι με ποδοσφαιριστές, αλλά με παράγοντες .   Πάντα γινόταν αυτό , αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό  που αναμένεται να γίνει φέτος….

Εντύπωση προκάλεσε στην αποστολή του Κερατσινίου , ότι σε όλη τη διάρκεια του ημιτελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών οι  Σερραίοι φίλαθλοι έβριζαν τον…Ολυμπιακό και τον Πειραιά !! Το κόμπλεξ σε όλο του το μεγαλείο…..

Στην Σαντορίνη βρίσκεται τον τελευταίο μήνα για επαγγελματικούς λόγους, ο ποδοσφαιριστής των Νέων Δραπετσώνας Τέντι Φίτσο . Ο παίκτης πάντως ήλθε να παίξει στον αγώνα με τα Αστέρια , αυθημερόν από το νησί αεροπορικώς με έξοδα του επί σειρά ηγέτη του συλλόγου Βασίλη Ταουξή που συνηθίζει τις εκπλήξεις….

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Οδηγήτρια και τον Ατρόμητο Πειραιά έγινε χθες το απόγευμα στη Χαραυγή. Ήταν η πρώτη επίσκεψη του νέου προπονητή της Καμινιώτικης ομάδας Αντώνη Καλαμάκη στο γήπεδο , από την ημέρα που έφυγε από την Χαραυγή, ο πρόεδρος της οποίας ήταν στην εξέδρα και το έπαιζε αδιάφορος . Η καρδούλα του το ξέρει…..