Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

***Μια πολύ σημαντική απόφαση της ΕΠΟ που θα χαροποιήσει όλους. Μετά από πρόταση του προέδρου της Επιτροπής  κ. Μιχάλη Τζανόπουλου οι ομάδες που θα ανέρχονται στην Γ’ Εθνική θα είναι πλέον δύο από κάθε όμιλο αντί για μια. Από τους 14 συνολικά ομίλους πανελλήνια , θα ανέρχονται 28 ομάδες . Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες μας εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση να γίνει κλήρωση των ομίλων και να μην ισχύσει αυτό που υπάρχει σήμερα . Να μην υπάρχουν δηλαδή καθορισμένοι όμιλοι με Αθήνα – Πειραιά όπως ίσχυε μέχρι τώρα….

****Πολύ  ευχάριστη και η επόμενη είδηση αφού δεν θα ισχύσουν οι μεταβολές στα  δελτία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών . Οι προσπάθειες κάποιων ανθρώπων έπιασαν τόπο. Φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε η ΕΠΣ Πειραιά που με τους Γιώργο Ανατολάκη και Γιάννη Σπάθα «ξημεροβραδιαζόταν » στην ΕΠΟ πιέζοντας προς  κάθε κατεύθυνση να μην ισχύσει . Σημαντική και η προσφορά του προέδρου της ΕΠΣ Αθήνας Παναγιώτη Δημητρίου που έδωσε τη δική του μάχη μέσα από την Ομοσπονδία.  Ήταν και μια δικαίωση για τη στήλη που  έδωσε τον δικό της αγώνα…

***Συνεχίζοντας τον οικονομικό απολογισμό της ΕΠΣΠ που ξεκινήσαμε από χθες αναφέρουμε ότι η διοίκηση της Ένωσης έβαλε σε τάξη τα οικονομικά για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 με τις εξής μετρημένες και προσεγμένες κινήσεις:

α) Η κατάργηση του χρηματικού ποινής στην αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες .β) Ο ορισμός ενός ατόμου (ταμία) στους περισσότερους αγώνες αντί για δύο (ταμίας-θυρωρός) που ήταν τα προηγούμενα χρόνια .γ) Η αγορά ειδικού προγράμματος για το λογιστήριο που έδωσε τη δυνατότητα  στα σωματεία να ενημερώνονται κάθε μήνα για το τι έχουν να λάβουν ή αν οφείλουν. δ) Η μείωση του κόστους  διαχείρισης των εισιτηρίων και των εξόδων ενός αγώνα  με αποτέλεσμα να μπορούν τα σωματεία που έχουν θετική εκκαθάριση να λαμβάνουν άμεσα τα χρήματα που δικαιούνται. ε)  Σε 844 αγώνες Α’ και Β’ Κατηγορίας το καθαρό κέρδος που έμεινε ήταν περίπου 16.800€ το οποίο και μοιράστηκε στα σωματεία ανάλογα με τις εισπράξεις που είχαν στους αγώνες τους.……

***Προπονητή  περιμέναμε να ανακοινώσει η Οδηγήτρια( και μάλιστα ηχηρό όνομα) , δυο μεταγραφάρες έκανε. Όλο εκπλήξεις είναι εκεί στα Μανιάτικα….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply