Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη που έδωσε στο ΦΩΣ και στον Κώστα Μαστοράκη ο Πέτρος Κόκκαλης Γενικός γραμματέας της οργάνωσης «Γη» και μπροστάρης της δημιουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας των προσφύγων από Συρία , Ιράκ , Αφγανιστάν. Οι απόψεις  του σημαντικού ποδοσφαιρικού παράγοντα βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη  την ΕΠΣ Πειραιά και προσωπικά τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Σπάθα που έχει τακτική επικοινωνία για το θέμα αυτό με τον κ. Κόκκαλη. «Είμαστε της άποψης οι ταλαιπωρημένοι αυτοί άνθρωποι  που έχουν τραβήξει τόσα στη ζωή τους να μπορούν να παίζουν ποδόσφαιρο »δήλωσε ο κ. Σπάθας και πρόσθεσε: Ο Πειραιάς δεν θέλει να στερήσει το δικαίωμα από τους πρόσφυγες για να αγωνιστούν. Από την στιγμή που το επίσημο κράτος τους βγάζει ταυτότητες για την Ευρώπη , δεν είναι παράλογο αν τους βγάζει και αθλητικά δελτία . Δεν παίρνω πολιτική θέση . Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο αθλητισμός.  Με την έκδοση δελτίου στους νεαρούς πρόσφυγες που αγαπάνε την μπάλα , τους δίνουμε το δικαίωμα να παίξουν ποδόσφαιρο , διαφεύγοντας  έτσι από την αθλιότητα και τους άλλους κινδύνους. . Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό…»

Όλα τα πήρε φέτος ο Ηρόδοτος .Και πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Ηρακλείου με άνοδο στη Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας και κατάκτηση του Σούπερ Καπ της ΕΠΟ. Μοναδικό επίτευγμα . Ιδιαίτερη σημασία για τη στήλη αφού πρωτεργάτης της επιτυχίας αυτής είναι ο προπονητής της ομάδας , ο Πειραιώτης Λευτέρης Βασιλειάδης, που έχει εργαστεί για χρόνια στις υποδομές του Ιωνικού , αλλά και σε άλλες ομάδες του Πειραιά. Μέσω της στήλης τον συγχαίρει θερμά ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών της ΕΠΣΠ Λουκάς Κανδύλης…..

Ρε, τι κάνουν οι αντιγραφές. Γράφτηκε σε ένα σάιτ ότι ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος ανέλαβε προπονητής στην Δάφνη Ταμπουρίων . Το πήρε μια εφημερίδα του Πειραιά και το αντέγραψε. Θα μου πείτε, πρώτη φορά γίνεται αυτό; Όχι βέβαια . Συνεχώς συμβαίνει  και με δικά μας κείμενα. Τα περισσότερα. Θα μου πείτε ξανά , τότε γιατί το αναφέρεις ; Απλά για έναν και μόνο λόγο. Ο Κυπραίος ανέλαβε την Δάφνη τον περασμένο ….Φεβρουάριο . Και όχι τώρα . Λεπτομέρειες……

«Έφυγε »  από τη ζωή  και κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο  σε ηλικία 78 ετών  η παλιά μεγάλη δόξα του Αίαντα Σαλαμίνας , ο Κωνσταντίνος Ελευσινιώτης , ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία του συλλόγου . Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του….

Πάει για  προπονητή Θανέλλα η Χαραυγή. Ο Πτερνέας τώρα δικαιώνεται . Με την βοήθεια του Θεού βεβαίως …..