Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Για το θέμα με το ΣΕΦ και τα γραφεία της ΕΠΣΠ , η διοίκηση της Ένωσης δεν ησυχάζει. Παρόλο ότι βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών , οι υπεύθυνοι κινούνται προς κάθε κατεύθυνση ώστε μέσα από συνεννόηση και αλληλοκατανόηση να βρεθεί λύση . Το ευχάριστο είναι πως όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου είναι στο πλευρό της Ένωσης και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Και κάτι ακόμα .  Ο Γιάννης Σπάθας εντυπωσιάστηκε από την στάση των Πειραϊκών σωματείων που είναι στο πλευρό της ΕΠΣΠ και το απέδειξαν και στην Γενική Συνέλευση……

Η επίσημη Οδηγήτρια ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει την στάση της , παρά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν . Έτσι όσο δεν βγαίνει να ανακοινώσει τα σχέδια της  ακούγονται πολλά και διάφορα. Να δοθεί το βάρος στις υποδομές ή ακόμα και να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα. Ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει με σοβαρότητα και νηφαλιότητα. Σε καμία περίπτωση «εν θερμώ». Η Οδηγήτρια έχει γράψει τη δική της ιστορία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο  και αυτή πρέπει να σεβαστούν όλοι….

Τουλάχιστον ένα τμήμα υποδομών( παιδικό ή εφηβικό) θα πρέπει να διαθέτει υποχρεωτικά κάθε σύλλογος Α’ Κατηγορίας Πειραιά . Αυτή είναι μια απόφαση της ΕΠΣΠ που ίσχυε από την προηγούμενη χρονιά . Το καινούργιο στην ανακοίνωση της Ένωσης είναι  ότι  τα σωματεία της Γ’ Κατηγορίας, θα πρέπει υποχρεωτικά φέτος να διαθέτουν διπλωματούχο προπονητή…..

Ο Θοδωρής Μάλλης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που του έγινε από τους ανθρώπους του Άρη Αμφιάλης και έδωσε το παρών στη Γενική Συνέλευση της ομάδας . Ενδέχεται μάλιστα να ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά του συλλόγου. Αν συμβεί αυτό θα είναι ότι καλύτερο για τον Άρη , αφού όπως είχε αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια ήταν από τους πιο δραστήριους παράγοντες που έχουν περάσει από το σωματείο …

Δεν θα συνεχίσει στον Χαραυγιακό ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης . Κάτι μου λέει πως κατεβαίνει προς Πειραιά σε ομάδα που το γήπεδο της είναι δίπλα στα τρένα….

Νέα μεταγραφή ποδοσφαιριστή Α’ Κατηγορίας  ετοιμάζει ο ΑΣ Ποντίων μέσα στις επόμενες μέρες. Αλλάζουν πολλά φέτος στον σύλλογο. Και πάνω από όλα  και εμφάνιση . Λέγεται  ότι η νέα φανέλα  θα μοιάζει πολύ με αυτή του Πανιωνίου…..

Ο Γιάννης Ασημέλης που πήρε μεταγραφή στον Ερμή Κορυδαλλού δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τερματοφύλακας . Είναι φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στα λογιστικά και στα χρηματοοικονομικά. Και μάλιστα από τους καλύτερους .Όταν υπάρχει θέληση όλα συνδυάζονται ….