Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σε μια προσπάθεια να αναγεννηθεί ο ιστορικός Περαμαϊκός  ένας φίλος του συλλόγου ο Παντελής Μαρίνου Κουφοπαντελής ξεκινά μια αξιέπαινη πρωτοβουλία  μέσω του facebook και της σελίδας « Πέραμα αγάπη μου »  να συγκεντρωθούν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα  και να βγει διοίκηση . Συγκεκριμένα αναφέρει:  «S.O.S Περαματιώτισσες και Περαματιώτες ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος ο Περαμαικός μας είναι στα πρόθυρα αφανισμού του. Θα ήθελα από όλους εσάς που πραγματικά αγαπάτε την κάποτε κραταιά ομαδάρα μας, που μας έχει κάνει υπερήφανους σε όλο το πανελλήνιο να σταθούμε δίπλα της και να την αναγεννήσουμε από την στάχτη της .Ας ορίσουμε μέσα από αυτήν την σελίδα ένα ραντεβού στο Δημαρχείο και να βγάλουμε Διοίκηση είναι ιστορικό καθήκον όλων μας ..Οσοι θέλουν να λάβουν μέρος ας γράψουν κάτω από αυτήν την ανάρτηση τα ονόματα τους ..Παιδιά δεν μας ενδιαφέρουν τα like . Oνοματεπώνυμα συμμετοχής θέλουμε ..Με σεβασμό στην ιστορία του Περαμαϊκού μας »…..

Στην προσωπικότητα του Δημήτρη Σαλπέα που έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή αναφέρθηκε ο Λάμπρος Τσεμπεράκης , ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Μας είπε χαρακτηριστικά:« Τον έζησα από κοντά όταν ήμουν στη διοίκηση της ΕΠΣΠ. Ευγενέστατος , πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Συζητούσε  πάντα χωρίς προκαταλήψεις και μεμψιμοιρία . Τον θεωρώ ένα από τους καλύτερους και πιο σοβαρούς παράγοντες που έχουν περάσει από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του»…..

Επικοινώνησε μαζί μας ο πρώην πρόεδρος της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός για να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του Κερατσινίου Αντώνη Αραβαντινό με τον οποίο η συνεργασία μεταξύ τους δεν επιτεύχθηκε  τελικά . Χαρακτηριστικά μας είπε:« Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου ολόψυχα , έναν παράγοντα που ανατέλλει και είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο. Έναν κύριο των γηπέδων και όχι μόνο. Για την πρόταση που μου έκανε να συνεργαστώ μαζί του!! Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλές επιτυχίες. Επιτυχίες που τις θεωρώ δεδομένες με την δική του ηγεσία στη συμπαθέστατη ομάδα του ΑΠΟ Κερατσινίου.…

Γράψαμε χθες για τον Κώστα Παπαθανασίου που πήρε μεταγραφή στον Αετό Κορυδαλλού από την Οδηγήτρια  , αλλά ανήκε στην ΑΕ Περάματος . Και εκφράσαμε την απορία  μας . Μάθαμε λοιπόν ότι ο παίκτης  όταν έφυγε από το Πέραμα , πήγε λόγω σπουδών με χιλιομετρική απόσταση στα Χανιά όπου έπαιξε σε τρεις ομάδες ( Άρη Σούδας, Κισσαμικό, ΙΝΚΑ) για να επιστρέψει στον Πειραιά και στην Οδηγήτρια.  Παρόλα αυτά ανήκε ακόμα στην ΑΕ Περάματος . Ρεκόρ ……

Το πρώτο της παιδί , ένα υγιέστατο και πανέμορφο  κοριτσάκι έφερε στον κόσμο πριν από λίγες μέρες  η Φραντζέσκα Ζηλάκου που έχει διατελέσει στο  παρελθόν διοικητικό στέλεχος του Αργοναύτη . Στην ίδια και τον σύζυγο της Γιάννη στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας . Όσο για τον παππού , τον επί σειρά ετών κορυφαίο παράγοντα του Αργοναύτη Κυριάκο Ζηλάκο, προσπαθεί να διατηρήσει την …ψυχραιμία του . «Η παράδοση συνεχίζεται , μια νέα Αργοναυτίνα γεννήθηκε » δήλωσε ο πανευτυχής χαζοπαππούς….