Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Αυτή τη φορά τα νέα είναι καλά από το γήπεδο του ΣΕΦ . Η δημοπρασία έγινε πάλι μετά την ακύρωση της πρώτης. Με ηλεκτρονικό τρόπο όμως τώρα. Ανατέθηκε σε εργολάβο , αλλά θα χρειαστεί μια διαδικασία ακόμα , η τελευταία ελπίζουμε , για την περίπτωση που θα υπάρξουν τυχόν ενστάσεις . Μετά από 40 μέρες θα γίνει η ανάθεση και θα βρεθούμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του έργου. Ένα έργο που θα δώσει πολύτιμες λύσεις στα σωματεία του κεντρικού Πειραιά και φυσικά την ΕΠΣΠ. Σε αναμονή λοιπόν…..

Η καθιερωμένη αιμοδοσία της ΕΠΣ Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 16 Νοεμβρίου (ώρες 15.00 -19.30, στα γραφεία της Ένωσης ) . Η Υγειονομική Επιτροπή

Καλεί όλους τα σωματεία τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, τους διαιτητές ,τους προπονητές, τους παλαίμαχους να δείξουν την ευαισθησία τους προσφέροντας λίγες σταγόνες αίματος για την Τράπεζα Αίματος της Ε.Π.Σ. Πειραιά που κάθε χρονιά εξυπηρετεί σημαντικές ανάγκες. Συνήθως όλοι ζητούν αίμα για κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο , όμως αυτοί που ανταποκρίνονται στην αιμοδοσία είναι ελάχιστοι. Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε καλά όλοι πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε αίμα . Και όχι μόνο να ζητάμε .Μακάρι λοιπόν αυτή την φορά η ανταπόκριση των ανθρώπων του Πειραϊκού ποδοσφαίρου να είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες …..

Έχουν αλλάξει πλέον οι τρόποι επικοινωνίας ακόμα και στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Κάποτε ο μόνος τρόπος ήταν οι εφημερίδες , τώρα υπάρχει το διαδίκτυο όπου υπάρχει άμεση ενημέρωση. Κάποτε οι περισσότεροι έστελναν επιστολές στον τύπο και εξέφραζαν τις απόψεις τους . Τώρα υπάρχει το facebook . Στο οποίο ο καθένας λέει ότι θέλει , όπως το θέλει, όταν το θέλει και όποτε το θέλει. Και

δεν είναι μόνο αυτό . Μέσα από αυτό είδαμε σωματεία αλλά και παράγοντες να κάνουν κριτική για διαιτησίες και όχι μόνο. Κι αν γίνεται με ευπρεπή τρόπο , καλώς. Διαφορετικά καλούνται σε απολογία και ανάλογα τιμωρούνται .Μέσω του FB ξεκινούν κόντρες και απειλές που καταλήγουν σε διαμάχες στα γήπεδα ή και σε άλλους χώρους. Δυστυχώς το είδαμε κι αυτό…..

Το είδαμε κι αυτό . Η πειθαρχική επιτροπή κάλεσε τον προπονητή της Ελλάδας Ποντίων Βασίλη Ιωαννίδη να ανακαλέσει δημόσια δηλώσεις που έκανε και δυσμενείς κρίσεις . Αν ανακαλέσει καλώς…Σε διαφορετική περίπτωση του επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 3 μήνες και χρηματική ποινή 100 ευρώ. Οπότε ο έμπειρος τεχνικός διαλέγει και παίρνει . Ή ανακαλεί αυτά που είπε ή για τρεις μήνες θα κοουτσάρει από την εξέδρα. Απλά πράγματα…..

Η ΑΕ Περάματος είναι το πρώτο σωματείο που τιμωρήθηκε για άναμμα πυρσών στην εξέδρα.. όχι για πέταμα , αλλά απλά για άναμμα . Αν είναι για πέταμα η ποινή είναι μεγαλύτερη. Αυτό αναφέρει καθαρά ο νέος ΚΑΠ. Ας το έχουν υπόψη τους όσοι έχουν υπόψη τους να προβούν σε τέτοιες ενέργειες……

Αναφερθήκαμε με στατιστικά στοιχεία τις προηγούμενες μέρες στα σωματεία που δεν έχουν ακόμα ήττα ή νίκη στο πρωτάθλημα . Σήμερα θα αναφέρουμε τις ομάδες που δεν ακόμα φέρει ισοπαλία. Από την Α’ Κατηγορία είναι ο Αετός Κορυδαλλού, η Χαλκηδόνα, η Νίκη Ρέντη, ο Φαληρικός . Από την Β’ η Καστέλλα , ο Δίας Κορυδαλλού , ο Ατρόμητος Κερατσινίου, η ΑΕ Νίκαια , ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου, το Νέο Ικόνιο, ο Πανιώνιος Κερατσινίου , η Σπίθα οι Σαλαμινομάχοι . Και από την Γ’ Κατηγορία η Ένωση Καμινίων και ο ΑΣ Κωφών….

Την Δευτέρα στην εκπομπή « Πάμε μπάλα » που παρουσιάζει ο εκλεκτός φίλος και συνάδελφος Γιάννης Μαυρόπουλος στο ALERT TV , καλεσμένη θα είναι η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕ Μοσχάτου και όχι μόνο….

Νέο ξεκίνημα για τον διαιτητή Δημήτρη Σαββατιανό που άλλαξε Ένωση και άφησε τον Πειραιά για την Φθιώτιδα. Πρώτος του αγώνα σαν βοηθός στη Λάρυμνα , στο παιχνίδι της τοπικής Προοδευτικής με τον Όμβρο . Καλή του επιτυχία….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply