Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Διακοπή αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος έγινε το Σάββατο στην Χαραυγή και μάλιστα ανάμεσα σε δυο γειτονικές ομάδες . Τον Ατρόμητο Κερατσινίου και τους Νέους Ευγενείας. Με αρκετό ξύλο ανάμεσα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων . Διάβασα τις ανακοινώσεις των δυο συλλόγων και δεν έβγαλα άκρη. Φυσικό είναι να υποστηρίζουν τα δικά τους . Στο παιχνίδι λοιπόν συνέβησαν πολλά και διάφορα. Η αρχή έγινε από τον 17χρονο τερματοφύλακα των Νέων Ευγενείας Ζούγρη που παίζει και στην ανδρική ομάδα ( Πέρυσι ήταν στην Αστυπάλαια) . Αυτός λοιπόν χτύπησε αντίπαλο . Ο οποίος ανταπέδωσε . Έμαθα ότι έπαιξαν ξύλο μεταξύ τους και παίκτες του Ατρομήτου . Αν είναι δυνατόν. Μπήκαν και γονείς στον αγωνιστικό χώρο , χωρίς να μετάσχουν στα επεισόδια . Περισσότερο το έκαναν για να τα αποτρέψουν . Κι ο διαιτητής Μπεσίρης που έπαιζε χωρίς βοηθούς να προσπαθεί να βγάλει άκρη. Γιατί όμως όλος αυτός ο φανατισμός σε αγώνα του εφηβικού ; Κι όπως έχει διαπιστωθεί αυτό συμβαίνει και σε άλλα παιχνίδια ..Αυτός λοιπόν είναι ο σκοπός των πρωταθλημάτων υποδομής ; Η κατάκτηση των βαθμών ;Κάτι λοιπόν θα πρέπει να γίνει. Και η επιτροπή υποδομών της ΕΠΣΠ να λάβει σκληρά μέτρα για να μην έχουμε συχνά τέτοια φαινόμενα. ….

Ισοπαλίες σημειώθηκαν στα δυο ντέρμπι κορυφής των δυο ομίλων της Α’ Κατηγορίας χωρίς μάλιστα να σημειωθεί γκολ . Τα αποτελέσματα αυτά έφεραν αλλαγές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αναλυτικά. Στον 1ο όμιλο το 0-0 ανάμεσα στον Ατρόμητο Πειραιά και τον Ίκαρο Καλλιθέας που παραμένει αήττητος , έφερε στην κορυφή τον Αετό Κορυδαλλού για πρώτη φορά φέτος ενώ ανήλθε στην δεύτερη θέση η ΑΕ Μοσχάτου . Εδώ γίνεται πραγματικός « σκοτωμός» αφού η διαφορά από τον πρώτο μέχρι τον πέμπτο είναι μόλις δυο βαθμοί!!! Στον 2ο όμιλο από το 0-0 μεταξύ του ΑΟ Καραβά και της Κύπρου Κορυδαλλού ( συνεχίζουν χωρίς ήττα) ωφελημένος βγήκε ο Αμπελακιακός που ξέφυγε τρεις βαθμούς. Στα αξιοσημείωτα η αγωνιστική κάμψη του Ηφαίστου που απομακρύνθηκε περισσότερο από την κορυφή….

Το ξέκοψε ο πρόεδρος του Φοίνικα Αγίας Σοφίας για την παραίτηση του Πάβλοβιτς. «Τα εν οίκω μη εν δήμω» δήλωσε ο Βαγγέλης Περάμαντζης . Δεν ξέρω τι εννοούσε . Αυτό που έμαθα είναι ότι οι παίκτες της ομάδας παρακάλεσαν τον προπονητή τους να μην εμμείνει στην παραίτηση του και να περιμένει το ντέρμπι με τον Ατρόμητο Κερατσινίου , αλλά αυτός ήταν ανένδοτος. Νέος προπονητής ανέλαβε ο ταλαντούχος Γιώργος Τριανταφύλλου…..

Αυτό με την –δήθεν – αποχώρηση του Μανώλη Πόλλια από τον Ολυμπιακό Περάματος, με ξεπερνάει . Ευτυχώς που εμείς δεν γράψαμε τίποτα δηλαδή. Ο προπονητής παραιτήθηκε . Η διοίκηση εξέδωσε χθες βράδυ ανακοίνωση στην οποία τον ευχαριστούσε για την προσφορά του και πως βρισκόταν σε αναζήτηση νέου προπονητή . Τίποτα από όλα αυτά δεν ίσχυσε . Ο Πόλλιας μετάνιωσε την νύχτα και παρέμεινε στην ομάδα. . Συνεχίζει λοιπόν μέχρι νεωτέρας Ούτε γάτα , ούτε ζημιά , λοιπόν. ……

Την πρώτη του, ουσιαστικά , νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε την Κυριακή ο ΑΣ Δραπετσώνας που κατέβαλε την Ένωση Α.Α. Ρέντη .Και λέμε ουσιαστικά γιατί έχει νικήσει- άνευ αγώνα – την Οδηγήτρια. Η δουλειά του ικανότατου και φέρελπι τεχνικού Αχιλλέα Ανδριανάκη άρχισε να αποδίδει καρπούς ….. Πρώτη νίκη για την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα αλλά «στα χαρτιά » λόγω…Οδηγήτριας, η οποία αν και δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα έχει δώσει …βαθμολογικές ανάσες σε κάποιες ομάδες…..

Δεύτερη νίκη για τον Φαληρικό . Αυτή τη φορά επικράτησε του ΑΣ Ποντίων που παραπαίει τον τελευταίο καιρό . Χωρίς προπονητή ακόμα οι Πόντιοι μετά την αποχώρηση του Παύλου Δαούτη.. Την ομάδα την Κυριακή την κοουτσάρισαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκανδρος και Νερσεσιάν…..

Πρώτη νίκη για τον Άρη Αμφιάλης του Βαγγέλη Κώτου που επικράτησε της περυσινής του ομάδας της Αρμενικής….

Με 7-0 επικράτησε η Χαραυγή της Νίκης Ρέντη η οποία με το ίδιο σκορ είχε ηττηθεί και πέρυσι από την Οδηγήτρια …..

Μπορεί να έπεσαν «βροχή » τα γκολ στο παιχνίδι της Χαραυγής το Σάββατο, αλλά την Κυριακή στους δυο αγώνες που έπαιξαν μεταξύ τους οι τέσσερις ομάδες που αγωνίζονται στο ίδιο γήπεδο ( Ολυμπιακός Κερατσινίου- Ατρόμητος Κερατσινίου, Αστέρας Κερατσινίου0 Νέοι Ευγενείας ) έπεσε «ξεραΐλα » . 0-0 και στα δυο παιχνίδια……

Απεβίωσε εντελώς ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του Πανφαληρικού Ρόνι Άγγο . Ήταν μόλις 42 ετών . Η διοίκηση του συλλόγου συλλυπείται βαθύτατα τον αθλητή της και μετέχει στο βαρύτατο πένθος του…..

Προπονητής ομάδας Α’ Κατηγορίας που πρωταγωνιστεί αισθάνεται την καρέκλα του να τρίζει… Αναμένονται εξελίξεις ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply