Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

Κι όμως ο Αίας Σαλαμίνας , βρίσκεται ένα βήμα πριν από την καταστροφή . Τέλος εποχής για ένα σύλλογο με τεράστια ιστορία. 85 χρόνια ιστορία  κινδυνεύουν να χαθούν . Παρά τις συγκινητικές προσπάθειες κάποιων ανθρώπων δεν φαίνεται να γίνεται κάτι . Μόνοι τους δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος μιας τέτοιας ομάδας που βρέθηκε σε αυτή τη θέση εξαιτίας των λαθών  των εκάστοτε διοικούντων . Δεν έχει σημασία ποιος έφταιξε περισσότερο. Η ουσία είναι πως ο Αίας κινδυνεύει με διάλυση. Ας βρεθεί μια λύση , έστω και την τελευταία στιγμή…

***Νέο ξεκίνημα φέτος κάνουν οι Νέοι Δραπετσώνας . Με πολλούς νέους παίκτες , αλλά κυρίως με διαφορετική νοοτροπία .Αυτά που γίνονταν στο παρελθόν , έχουν ήδη ξεχαστεί….

***Σε κάποιον Πειραϊκό σύλλογο , το έχουν ήδη ξεκαθαρίσει. Μιλάνε με παίκτες και τους λένε : « Σας παρέχουμε πλήρες αθλητικό υλικό, γιατρούς φυσικοθεραπείες , αλλά από χρήματα …ξεχάστε το.» Και σ’ όποιον αρέσει….κάθεται. Σημεία των καιρών….

***Δεν ξεχνιέται ο Αριστείδης Παπαμιχαήλ.  Στο ετήσιο μνημόσυνο του που έγινε  στον Άγιο Φανούριο Δραπετσώνας το παρών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι του πολιτικού και του αθλητικού χώρου. Ήταν εκεί οι πρώην βουλευτές Α.Νεράντζης, Ε. Μπαρμπαγιάννη, οι πρώην  δήμαρχοι  Λ. Τζανής, Α. Χρυσός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κερατσινίου- Δραπετσώνας  Δ. Θωμαΐδης , Κυραμαργιός, Πεντάβρατζης . Από τον χώρο του ποδοσφαίρου  οι  Κ. Σάββας, Μ. Συνοδινός , Πολ. Παπαδόπουλος,  Μιχ. Αλικάρης, Αγ. Χίου, , Γ. Χατζόπουλος, Α. Μαυροφιδόπουλος και φυσικά ο Στάθης Αμαραντίδης (από τους στενούς συνεργάτες του αείμνηστου Αριστείδη ) που οργάνωσε όλη την εκδήλωση. Την επόμενη Δευτέρα 28/9 στο γήπεδο Δραπετσώνας στις 5μμ. θα διεξαχθεί αγώνας στη μνήμη του Αριστείδη Παπαμιχαήλ. Θα παίξουν οι βετεράνοι

των ομάδων της Δραπετσώνας με την Ένωση Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά…..

***Συνεχίζει να κάνει μεταγραφές η Δόξα  Πειραιά . Την καλή πάντως  την φυλάει για το τέλος. Για να δούμε τι….ψάρι θα πιάσει….