Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνουμε από αυτή την εβδομάδα μετά το τέλος των βουλευτικών εκλογών . Αύριο διεξάγεται ο αγώνας του Μιθριδάτη με τον Ατρόμητο Πειραιά ενώ το Σαββατοκύριακο γίνονται  οι αγώνες της β’ φάσης με τη συμμετοχή και των ομάδων της Α’ Κατηγορίας .

***Το επόμενο Σ/Κ 3-4 Οκτωβρίου αρχίζουν τα πρωταθλήματα και των τριών κατηγοριών του Πειραιά…

***Στο μεταξύ οι μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών συνεχίζονται . Και συνήθως  αυτές που γίνονται την  τελευταία στιγμή κρύβουν εκπλήξεις….

***Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση της μη συμμετοχής, κατά πάσα πιθανότητα,  του Αία Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα . Ενός από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους  της Ελλάδας . Αν τελικά δεν κατέλθει, αυτό θα έχει επιπτώσεις στην ομάδα για το μέλλον με υποβιβασμό στην Β’ Κατηγορία  και  μείον βαθμούς . Ενώ στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας  μια ομάδα θα έχει ρεπό κάθε αγωνιστική. Από την Σαλαμίνα πάντως λέγεται ότι ο Αίας θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα υποδομής. Από κει δηλαδή θα ξεκινήσει η ανοικοδόμηση του….

***Στα 20 του χρόνια έφυγε  από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Φαλήρου Χρήστος Τσιάμης , θύμα  του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος  που έγινε χθες τα ξημερώματα  στη Λεωφόρο Κηφισίας . Τόσο άδικα. Τέτοιες μέρες πέρυσι είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής των Νέων Ευγενείας Στάθης Σωτηρόπουλος . Πόσο άδικος είσαι ρε χάρε….