Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Με αφορμή το  θέμα της πιστοποίησης των προπονητών και των βοηθών τους , επικοινώνησε μαζί μας ο Φαίδων Τσικνάκος . Έμπειρος παράγοντας, πρώην πρόεδρος του Πειραϊκού που θα ασχοληθεί διοικητικά φέτος με τη Θύελλα Μοσχάτου, αλλά και πρώην προπονητής . Μας είπε λοιπόν : « Ο παράγοντας όλο πληρώνει από τη τσέπη του . Και καλά τα ρούχα, τις μπάλες , τους γιατρούς , τους φυσιοθεραπευτές . Έχουμε τα δελτία των 20 ευρώ και τώρα μας ζητάνε χρήματα για πιστοποίηση προπονητών ; Γιατί να συμβαίνει αυτό; Πως απαιτούν οι κύριοι αυτοί; Μας προσφέρουν κάτι; Γιατί να πληρώνουμε  μια ζωή εμείς οι μεροκαματιάρηδες ; Επειδή  κάνουμε το κέφι μας ; » Και ο κ. Τσικνάκος συνέχισε : Ξέρω πως αυτά γίνονται από την ΕΠΟ , όμως και η Ένωση δεν πρέπει να αντιδράσει ;»….

***Οι αντιδράσεις για την κατάντια του ιστορικού Αία Σαλαμίνας συνεχίζονται . Σε επικοινωνία του με την στήλη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Δόνδωρος δήλωσε:

«Η μεγαλύτερη μου στεναχώρια και σαν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αία που την φανέλα του την έχω πονέσει πολύ είναι αυτά που συμβαίνουν τελευταία στην ομάδα .Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι που δεν κατεβαίνει στα Πειραϊκά πρωταθλήματα. Ορισμένοι που λένε ότι τον Αία  τον αγαπάνε , στις δύσκολες στιγμές είναι απόντες  Μόνο λόγια ξέρουν να λένε ξέρουν να λένε. Εύχομαι η ομάδα  να βρει τον δρόμο τον σωστό  και να αποκτήσει σοβαρή διοίκηση»

***Τελικά το ..ψάρι που προσπαθούσε  η Δόξα Πειραιά  στις μεταγραφές το έπιασε . Ακούει στο όνομα Σάκης Ψάρρης και είναι από τα μεγαλύτερα της περιόδου αυτής . Σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του έμπειρου παίκτη έπαιξε ο ηγέτης της Δόξας Γιάννης Παπαϊωάννου που ουσιαστικά έκανε δώρο στην ομάδα τον  Ψάρρη τον οποίο διεκδικούσαν αρκετές ομάδες…..

***Κορυφαίος παράγοντας σωματείου Α’ Κατηγορίας  σε ένδειξη καλής θέλησης παραχώρησε μια φορά την εβδομάδα, την ώρα προπόνησης του, όταν δεν γυμνάζεται εκεί,   σε  σύλλογο  άλλης περιοχής( αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο) , με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.  Οι υπόλοιπες , όμως ομάδες που  προπονούνται στον ίδιο γήπεδο, κατήγγειλαν το γεγονός στο  Δήμο της περιοχής  που απαγόρεψε στον συγκεκριμένο σύλλογο να γυμνάζεται εκεί. Όσον αφορά τον παράγοντα με τις… προχωρημένες ιδέες , αναγκάστηκε να κάνει πίσω…..