Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΠ μετά από συνεννόηση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος Κώστα Χολέβα  και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Γιάννη Σπάθα , θα «οργώσουν  » το Σαββατοκύριακο τα γήπεδα και θα παρακολουθήσουν όσο περισσότερους αγώνες γίνονται…

***Με επίπληξη τιμωρήθηκαν Χαραυγή και Οδηγήτρια για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους φιλικό αγώνα στις 13/9 . Αρχικά είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές ο διαιτητής Λεμπέσης . Ξινό  βγήκε τελικά σε όλους αυτό το παιχνίδι…

***Ποιος να το φανταζόταν . Η ΑΕ  Νίκαια ανέλαβε υπό την …κηδεμονία της τον  Ηρακλή Ψαχνών . Στη νέα διοίκηση του Ευβοιώτικου συλλόγου  πρόεδρος είναι η Ίριδα Νίκου – Μωυσιάδη με Γενικό Γραμματέα τον Γρηγόρη Σπήλιο  . Σύμβουλοι είναι οι Ευγένιος Ζαρταλούδης και Τάσος Σιδέρης. . Προπονητής αναλαμβάνει ο Γιάννης Μωυσιάδης . Καλή επιτυχία σε όλους….

***Τοποθετήθηκαν τα τμήματα που υπήρχε πρόβλημα στο χλοοτάπητα του γηπέδου της ΑΓΕΤ. Ήταν μια προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την ΕΠΣ Πειραιά .

Με την επίβλεψη και εργασία του παράγοντα των Νέων Ευγενείας   Αργύρη Σπυριδάκη …

***Έξι σπόνσορες έχει φέτος η Χαραυγή.  Θα διαφημίζονται από τρεις  στις δυο διαφορετικές εμφανίσεις που θα έχει  η ομάδα. Ένα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται αυτή τη χρονιά από το τμήμα μάρκετινγκ του συλλόγου …..

***Ο κ. Στέφανος Φαναρίτης  που έχει διατελέσει πρόεδρος του Ίκαρου Καλλιθέας και της ΑΕ Μοσχάτου  θα είναι κεντρικός προσκεκλημένος στο αθλητικό μαγκαζίνο του σταθμού Κανάλι 1- 90,4  «Πινελιές στα Σπορ», που θα μεταδοθεί σήμερα στις 1 το μεσημέρι  και στην καθιερωμένη ενότητα που αφορά στα θέματα του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.