Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Την Κυριακή του Θωμά μαζί με τους αγώνες της Α’ και Β’ Κατηγορίας  ξεκινούν και τα πλέι οφ της Γ’ Κατηγορίας . Υπενθυμίζουμε ότι  έχουν ήδη ανέλθει στην Β’ οι Φίλαθλοι και ο Ολυμπιακός Περάματος . Απομένει λοιπόν μια ακόμα θέση για την οποία θα παλέψουν τέσσερις ομάδες . Την πρώτη αγωνιστική λοιπόν θα παίξουν Ένωση Καμινίων – Ποσειδών και ΑΟ Πειραιάς –Πυθαγόρας . Η βαθμολογία με την οποία ξεκινούν οι ομάδες είναι Ένωση Καμινίων 3 βαθμοί, ΑΟ Πειραιάς 2, ΑΣΧ Ποσειδών 1 και Πυθαγόρας 0.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Πρωταθλήματος  προσανατολίζεται να διεξαχθούν και οι τρεις αγωνιστικές , Κυριακές και όχι μεσοβδόμαδα ( Τετάρτες ) ώστε οι ομάδες να αγωνίζονται χωρίς προβλήματα απουσιών λόγω του εργασίμου της ημέρας …..

Επειδή κάποιοι δεν  ξέρουν να …διαβάζουν , θα πούμε ότι η ανακοίνωση του Αστέρα Κερατσινίου  δεν έχει καμία δόση ειρωνείας για ΕΠΣΠ και διαιτησίας, για αλλού …κτυπάει η καμπάνα .Για άλλον είναι οι αιχμές . Δεν προχωράω άλλο…..

«Πήρε  φωτιά » το facebook με αφορμή την δήλωση του αρχηγού του Αστέρα Νίκαιας Χρήστου Σωπιάδη , που αναδημοσίευσαν τα « Πειραιώτικα ». Προσωπικά θεωρώ λάθος την αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δυο φιλικά Νικαιώτικα  σωματεία . Πήρε θέση ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕ Νίκαιας Σταμάτης Γιαννιώτης . Κακώς κατά την άποψη μου . Από κει και πέρα όμως  στην «συζήτηση » ανακατεύτηκαν κι άλλοι και το διαδίκτυο « άναψε » για τα καλά . Καλό θα είναι να μην υπάρξει συνέχεια .  Οι δυο πλευρές μπορούν να βρουν μεταξύ τους την άκρη δίνοντας εξηγήσεις  και όχι δικαιώματα για δημόσια σχόλια….

«Αφλογιστία» έχει πάθει τον τελευταίο καιρό επιθετικός του Ερμή Κορυδαλλού  Χαράλαμπος Σάμιος , ο πρώτος σκόρερ του  πρωταθλήματος  που έχει μείνει στα 23 γκολ. Έτσι τον πλησίασαν στον 1ο όμιλο  οι Αλέξανδρος Σούφλας της ΑΕ Μοσχάτου με 20 και Δημήτρης Βέττας της Αμφιάλης  με 17 που πέτυχαν από δυο γκολ την Κυριακή. Τα 17 τέρματα έφτασε και ο Σταμάτης Σαπαλίδης της ΑΕ Μοσχάτου  που σκόραρε και πάλι . 17 γκολ σε 12 παιχνίδια από τον περασμένο Γενάρη , δεν τα λες και λίγα. Χώρια ότι είχε και δυο δοκάρια προχθές….

Κώστας Κωνσταντόπουλος . Ιδιαίτερη περίπτωση για την διαιτησία . Την Κυριακή διαιτήτευε τον αγώνα Ολυμπιακού  Περάματος- Πήγασου Αγίου Διονυσίου . Σε κάποια στιγμή ένα μικρό παιδάκι  2 με 2,5  περίπου ετών , έπεσε στην εξέδρα και κτύπησε το κεφαλάκι του , που έβγαλε αίμα . Ο Κωνσταντόπουλος το πήρε είδηση , σταμάτησε αμέσως το παιχνίδι και είπε στον γιατρό του αγώνα να ανέβει γρήγορα στην εξέδρα και να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο μικρό. Όπως και έγινε .  Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε από όλους  που είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για τον έμπειρο διαιτητή. Να σημειωθεί ότι πριν τον αγώνα η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος βράβευσε τον Κωνσταντόπουλο για την προσφορά του στη διαιτησία….

Πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Δευτέρα  στο γήπεδο Νεάπολης για 18η συνεχή χρονιά ο ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Ιωνικού Νικαίας – ΑΕΚ αφιερωμένος στις Αλησμόνητες Πατρίδες . Νικήτρια αναδείχτηκε η ΑΕΚ με 5-6!!! Βέβαια  μόνο ΑΕΚ δεν θύμιζε αυτή η ομάδα  με τόσους νέους σε ηλικία παίκτες . Υπήρχαν βέβαια και ορισμένοι που θύμιζαν την κιτρινόμαυρη ομάδα αλλά  και εδώ υπάρχουν ενστάσεις .Ο Χρήστος  Αρδίζογλου  αγωνίστηκε στόπερ ( με το γιο του τερματοφύλακα) ενώ  ο γκολκίπερ Ηλίας Ατματζίδης έπαιξε  στην επίθεση!!…

Πριν από το παιχνίδι τιμήθηκαν για την προσφορά τους  ο Μιχάλης και ο Γιώργος Σπανός καθώς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Νταρακλίτσης, Μπάμπης Ιντζόγλου  Λεωνίδας Πανοηλίας και ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκαιας Θανάσης Τερζής.

Επίσης οι διαιτητές της αναμέτρησης Αντώνης Τόγιας, Βασίλης Καρακίτσος και Νίκος Αγαδάκος ..

Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε κλήρωση των λαχνών που είχαν θέσει σε κυκλοφορία οι βετεράνοι του Ιωνικού .

Ο αριθμός 557 κέρδισε μια τηλεόραση και ο αριθμός 2284 ένα tablet  .  Οι τυχεροί μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Ανδρέα Παπαδόπουλος στο τηλέφωνο 6942411308……

Διεξάγεται σήμερα στις 18.00 στο γήπεδο της Νίκαιας τουρνουά βετεράνων  φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα δοθούν σε άτομα που έχουν ανάγκη . Συμμετέχουν οι βετεράνοι της Προοδευτικής, του Αιγάλεω, του Φωστήρα και του Αίαντα Σαλαμίνας . Καλό θα είναι να δώσουν όσοι μπορούν το παρών , βοηθώντας την προσπάθεια που γίνεται και παράλληλα θα δουν αγωνιζόμενες παλιές δόξες του ποδοσφαίρου ….