Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

.Προσπάθειες για την επανασύσταση του ιστορικού Περαμαϊκού γίνονται τον τελευταίο καιρό με πρωτοβουλία κάποιων παραγόντων . Οι κινήσεις σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προχωρήσει σημαντικά και μέχρι τον επόμενο μήνα θα υπάρξουν εξελίξεις . Ακόμα πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει ο τρόπος της επιστροφής. Κανονικά η ομάδα θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας εκτός αν βρεθεί κάποιου άλλου είδους λύση και ο νέος Περαμαϊκός αγωνιστεί πιο ψηλά . Όσον αφορά τα ονόματα που έχουν εμπλακεί στην πρωτοβουλία αυτή τηρούνται μυστικά για την ώρα..
Πραγματοποιήθηκε χθες Μεγάλη Παρασκευή στο γήπεδο Περάματος ο καθιερωμένος αγώνας ανάμεσα στο Άνω και το Κάτω Πέραμα . Ένας θεσμός που είχε ξεκινήσει πριν από 37 χρόνια το 1981, αλλά είχε σταματήσει για ένα διάστημα και ξεκίνησε πάλι από πέρυσι . Στόχος είναι να συνεχίσει να πραγματοποιείται και για τα επόμενα χρόνια , όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος Στέφανος Φούσκας και συμφώνησε μαζί του και ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λαγουδάκης. Ο τελευταίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο χθεσινό παιχνίδι σαν σέντερ μπακ ενώ σε ολόκληρο τον αγώνα έπαιξε τερματοφύλακας ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Κουλαλόγλου .
Ξεχωριστή συμμετοχή αυτή του Γιάννη Κοντόγιωργα της παλιάς μεγάλης δόξας του Ατρομήτου Πειραιά .
Τιμήθηκε για την μεγάλη προσφορά του ο δημοτικός σύμβουλος Περάματος διακεκριμένος ιατρός Δημήτρης Θεοδωρολέας . Επίσης τιμήθηκε το διαιτητικό τρίο που αποτελούσαν ο παλαίμαχος ρέφερι Σπύρος Φουρναράκης με τον γιο του Ηλία που τώρα ξεκινά τη διαιτησία, και ο Κυριάκος Φωτιάδης . Πατέρας και υιός διαιτήτευσαν από ένα ημίχρονο . Σε όλους τους αγωνιζόμενους προσφέρθηκαν αναμνηστικά μετάλλια καθώς και διπλώματα για τη συμμετοχή τους.. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρχε μπουφές με νηστίσιμα εδέσματα και αναψυκτικά προσφορά του Δήμου Περάματος τα οποία επιμελήθηκε η αντιδήμαρχος Μαργαρίτα Καζάκου……
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση των Νέων Ευγενείας και ζητά διευκρινήσεις από τον Αστέρα Κερατσινίου για τα υπονοούμενα που αφήνει σχετικά με το μεταξύ τους παιχνίδι και ζητά να αναφερθεί σε ποιον ακριβώς αναφέρεται όταν μιλάει για δόλο . Το είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή η στήλη. Ότι κάπου αλλού είναι το πρόβλημα . Το θέμα είναι αν θα μπορέσουν να δώσουν εξήγηση δημόσια οι άνθρωποι του Αστέρα…….
Και ξαφνικά από το πουθενά δημιουργήθηκε θέμα . Αφορμή η ένσταση του Εθνικού για κακή συμμετοχή παίκτη της εφηβικής ομάδας της ΑΕ Μοσχάτου στον αγώνα της με τη Νίκη Ρέντη . Μπορεί να μην αγωνιζόταν ο Εθνικός , αλλά είχε έννομο συμφέρον για να κάνει ένσταση . Μια κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις . Γράφτηκαν διάφορες απόψεις. Και δεν ήταν μόνο οι δυο πλευρές που υποστήριζαν , δικαιολογημένα τα δικά τους , αλλά πήραν θέση και τρίτοι. Άσχετοι , ανευθυνοπεύθυνοι . Που θα πρέπει να χρωστάνε χάρη για εκεί που βρίσκονται . Ας κοιτάξουν πρώτα στον καθρέπτη τους και μετά τα λέμε…
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά έπρεπε να περάσουν 25 αγωνιστικές για να φέρει ο Φαληρικός την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα .
Η μόνη ομάδα που παραμένει αήττητη σε όλα τα Πειραϊκά πρωταθλήματα είναι η Κύπρος Κορυδαλλού . Αντίθετα ο ΑΟ Προφήτη Ηλία ακόμα δεν έχει «σταυρώσει » νίκη στο πρωτάθλημα και είναι φαβορί για υποβιβασμό στη Γ’ Κατηγορία….
Ο 28χρονος Λεντιόν Σίντρε των Φιλάθλων αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας σημειώνοντας 27 τέρματα σε 20 αγώνες!!! Δεύτερος αναδείχτηκε ο 22χρονος Παναγιώτης Κωνσταντίνου του Ολυμπιακού Περάματος με 16 και τρίτος ο Οδυσσέας Αράπογλου της Ένωσης Καμινίων με 15 γκολ. 19 ετών ο τελευταίος….
Τρεις ποδοσφαιριστές δεν έλειψαν ούτε λεπτό από τους αγώνες πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας . Είναι οι Γιώργος Ζουρούδης των Φιλάθλων , Μίλτος Μανιάτης και Γιώργος Χατζαντώνης του Ποσειδώνα . Έπαιξαν και στα 1800 λεπτά των 20 αναμετρήσεων που έδωσαν οι ομάδες τους….
Παππούς έγινε για πέμπτη φορά ο προπονητής του Ολυμπιακού Κερατσινίου Νίκος Κόχειλας . Αυτή την φορά από τον γιο του . Τον Γιάννη , τον διεθνή πολίστα . Και χθες ήταν μέσα στην καλή χαρά . Να του ζήσει λοιπόν ο νέος εγγονός!!!…
Νέο φλογερό ειδύλλιο προέκυψε πρόσφατα στον χώρο μας .Κορυφαίο στέλεχος του Πειραϊκού ποδοσφαίρου , συνήψε σχέση με αξιοπρεπέστατη και όμορφη κυρία , διοικητικό στέλεχος Αθηναϊκής γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας. Με το καλό παιδιά!!
Χρόνια Πολλά !!! Καλή Ανάσταση !!! Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο !!!!