Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …..

Published

on

Με μείον τρεις βαθμούς τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ τον ΑΟ Κορυδαλλό  για τα επεισόδια μετά τον αγώνα με τη Νίκη Ρέντη . Ουσιαστικά δίνει  σε αυτόν την μεγάλη ευθύνη για τα όσα συνέβησαν αφού πέρα των τραυματισμών , υπάρχει είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο . Έτσι θεωρείται και ο ποδοσφαιριστής που πήδηξε τα κάγκελα  και μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού είχε αντικατασταθεί από το ημίχρονο. Η αφαίρεση βαθμών δεν θεωρείται αποτέλεσμα του αγώνα . Το παιχνίδι έληξε 3-1 υπέρ του ΑΟ Κορυδαλλού . Η τιμωρία των μείον τριών  βαθμών επιβλήθηκε για τα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα .  Συνεπώς ακόμα και στην περίπτωση που νικήσει αύριο η Νίκη Ρέντη τον ΑΣ Ποντίων και ηττηθεί ο ΑΟ Κορυδαλλός από την ΑΕ Περάματος οι δυο ομάδες θα ισοβαθμήσουν με τρεις βαθμούς , αλλά οι Ρεντιώτες  υποβιβάζονται έτσι κι αλλιώς αφού μετράει το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα .  Πέραν της αφαίρεσης βαθμών  επιβλήθηκε στον ΑΟ Κορυδαλλό  ποινή στέρησης  δικαιώματος χρήσης της έδρας του για  δύο (2)αγωνιστικές ημέρες, χρηματική ποινή 200 ευρώ ενώ στη Νίκη Ρέντη επιβλήθηκε πρόστιμο 100€ για τα επεισόδια . Πάντως τα α επεισόδια θα στοιχίσουν ακριβά στις δυο ομάδες  αφού  θα βγουν από το ταμείο του ΑΟ Κορυδαλλού  συνολικά  460€  και από της Νίκης Ρέντη 290€.…

Ο αγώνας Κύπρου Κορυδαλλού – ΑΕ Μοσχάτου  που διεξάγεται σήμερα στο γήπεδο της Νίκαιας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Α’ Κατηγορία .  Κάτι που γίνεται για πρώτη φορά . Μπορεί η θέση αυτή  να έχει απλά  τυπικό χαρακτήρα , αλλά μπορεί και κάτι περισσότερο. Αυτό βέβαια στην περίπτωση που κάποια ομάδα από τις δυο πρωταθλήτριες που ανήλθαν στη Γ’ Εθνική , δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής…

Ο σημερινός αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά

από τον sportaltv.gr  όπως άλλωστε είχε γίνει και με το παιχνίδι για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή….

Και ενώ στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας έχει κριθεί η κατάσταση με την Νίκη Ρέντη να υποβιβάζεται, στον 1ο όμιλο θα κριθούν όλα στον αγώνα ανάμεσα στον Παντζιτζιφιακό και την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα που θα γίνει στον  Κορυδαλλό . Ο πρώτος σώζεται ακόμα και με ισοπαλία…

Σημαντικά παιχνίδια θα γίνουν αύριο στη Β’ Κατηγορία .

Για τα play off του 1ου ομίλου το μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την άνοδο γίνεται  αύριο στις 15.00 στο Ρέντη ανάμεσα στους Νέους Ευγενείας και τον Δία Κορυδαλλού .

Στον 2ο όμιλο τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δυο αγώνες ( Αναγέννηση Μοσχάτου- Πειραϊκός στη Νίκαια και ΑΟΚ Φαλήρου – Ολυμπιακός Κερατσινίου στο Παντελής Νικολαΐδης)

Για τα play out στον 1ο όμιλο ο Αστέρας Νίκαιας που προηγείται με 4 βαθμούς αγωνίζεται στη Χαραυγή  με την Άνω Νεάπολη που έχει 2 ενώ  στον άλλο αγώνα η Αρμενική( 2β.) αντιμετωπίζει στο Μοσχάτους Λέοντες Καμινίων που με τη νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική έφτασαν τους 3 βαθμούς από τους μηδέν που ξεκίνησαν…

Στον 2ο όμιλο  όλα είναι ανοικτά καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχαμε μόνο ισοπαλίες. Αύριο στις 12 στον Κορυδαλλό αγωνίζονται Πανιώνιος Κερατσινίου Αργοναύτης . Όποιος νικήσει σώζεται . Στο Πέραμα παίζουν Σπίθα – Σαλαμινομάχοι , όποιος χάσει ενδεχομένως να έχει πρόβλημα …..

Ο Γιάννης Κακριδής θα διευθύνει τον σημερινό  αγώνα μπαράζ Κύπρου Κορυδαλλού- ΑΕ Μοσχάτου . Ο ίδιος θα σφυρίξει  και αύριο το κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα  στους Νέους Ευγενείας και  Δία Κορυδαλλού. Ο Κακριδής που είναι αξιολογημένος διαιτητής Β’ Εθνικής , ήλθε φέτος στον Πειραιά με μεταγραφή από την Κόρινθο διακρίθηκε ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα . Η επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραιά  του εμπιστεύτηκε πολλά σημαντικά παιχνίδια τα οποία ο αξιόλογος ρέφερι τα έφερε σε πέρας με επιτυχία….

Την άνοδο του θα γιορτάσει αύριο ο Αμπελακιακός που θα αντιμετωπίσει στις 6μμ στο γήπεδο Αμπελακίων τον συμπολίτη Αία  Σαλαμίνας που δέχτηκε με ικανοποίηση την πρόταση για να παίξει . Σε ένα παιχνίδι σύσφιξης σχέσεων ανάμεσα στα δυο μεγάλα σωματεία του νησιού.

Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει φιέστα και απονομές ενώ θα τιμηθεί και η ομάδα χάντμπολ του Τελαμώνα Σαλαμίνας για την άνοδο της στην Α2 κατηγορία….

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζουν και αυτή τη Δευτέρα οι Μικτές Πειραιά στο γήπεδο  Σιταποθηκών. Οι Παίδες θα αντιμετωπίσουν στις 15.00 την αντίστοιχη ομάδα της Αμφιάλης και θα ακολουθήσει αμέσως μετά ο αγώνας των Νέων με την ομάδα του Πανιωνίου ΓΣ….

Την προσεχή Τετάρτη 16 Μαΐου  ο Ατρόμητος Κερατσινίου θα γιορτάσει την άνοδο του στην Α’ Κατηγορία. Θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κερατσινιώτικου συλλόγου. Άλλωστε είναι γνωστές οι άριστες  σχέσεις της οικογένειας Μπαλαφούτη με την  ερυθρόλευκη ΠΑΕ . Μεταξύ των τιμηθέντων στις απονομές που θα ακολουθήσουν είναι  η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βασίλης Βούζας και ο Άριελ Ιμπαγάσα…..

Ολοκληρώθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία  το διήμερο Ανανεωτικό Σεμινάριο, Ταυτοτήτων Τριετίας  για τους προπονητές που διοργανώθηκε στον Πειραιά, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου  Πειραιά  και φυσικά του τμήματος Μητρώου Προπονητών της ΕΠΟ.Πλέον στον Πειραιά αναμένουν   την ημερομηνία  διεξαγωγής του επόμενου διήμερου σεμιναρίου……

Ο Κώστας Κριμιτζάς είναι  ο νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Περάματος . Ο ικανός τεχνικός ανέλαβε ένα σύλλογο που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Β’ Κατηγορία στην οποία ανήλθε φέτος. Είναι όμως μαθημένος στα δύσκολα , αν σκεφτεί κανείς ότι πήρε πέρυσι τον Αργοναύτη που βρισκόταν  σε άσχημη κατάσταση αρχικά και βοήθησε σημαντικά στην ανασύνταξη του……

Μπορεί στον Πυθαγόρα να μην ανέβηκαν κατηγορία, αλλά θεωρούν την χρονιά ιδιαίτερα επιτυχημένη. Γι’ αυτό άλλωστε και  η διοίκηση παρέθεσε συνεστίαση στους παίκτες της ομάδας θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια τους.. Στον Περαματιώτικο σύλλογο συγχαίρουν  την γειτονική ΑΕ Περάματος για τη σωτηρία  της ενώ δεν ξέχασαν και τον προπονητή Θεόφιλο Καλύβα που υπό την καθοδήγηση του ανήλθε ο Μανδραϊκός στη Γ’ Εθνική…..

Οι δυο ημιτελικοί αγώνες Κυπέλλου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά διεξάγονται την Δευτέρα στο γήπεδο της Νίκαιας . Στις 18.00 ο Ερμής Κορυδαλλού θα αντιμετωπίσει την Δόξα Πειραιά . Θα διαιτητεύσει ο Χάνας με βοηθούς τους Γεωργόπουλο, Μουτιάκα και τέταρτο διαιτητή τον Βιτσέντζο.

Στις 19.45 ο Αστέρας Μαγούλας θα παίξει με τον Ηρακλή Νικαίας . Διαιτητής θα είναι ο Ζάχαρης που θα έχει βοηθούς τους Περδικούρη, Αναστασίου. Τέταρτος ο Φωτιάδης…

Στους αγώνες αυτούς η διοίκηση των βετεράνων θα συγκεντρώσει τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας- Ρέντη. Το πιο σημαντικό είναι  ότι μετά από ενέργειες των διοικούντων  το σωματείο Παραγωγών Λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής «Άγιος Γεράσιμος» δια του προέδρου του Φίλιππου Σελίμη θα προσφέρει για τον παραπάνω σκοπό 1,5 τόνο είδη μαναβικής!!!!!

Να σημειωθεί ότι η  Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 16/5  και ώρα 17.30 στο γήπεδο Νεάπολης , το ετήσιο μνημόσυνο ανθρώπων του ποδοσφαίρου που δεν είναι πια ανάμεσα μας ….

Μην σας ξεγελάει  ο τίτλος της ανακοίνωσης του Παννεαπολικού που ευχαριστεί την Επιτροπή Υποδομών της ΕΠΣΠ και την Χαλκηδόνα . Το αντίθετο ισχύει….