Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Με χαρά υποδεχόμαστε την «γέννηση » ενός νέου σωματείου στον Πειραϊκό χώρο. Ο Αστέρας Σαλαμίνας είναι ένας νέος σύλλογος που ιδρύθηκε πρόσφατα και προέρχεται από τον ΑΟ Σαλαμίνας, εκεί  όπου τα τελευταία χρόνια γινόταν πολύ καλή δουλειά στις υποδομές . Και είναι πολύ σημαντικό αυτές τις δύσκολες εποχές , όπου ομάδες με ιστορία να διαλύονται , να  δημιουργούνται σωματεία . Πρωτεργάτης σε αυτή την ποδοσφαιρική «κυψέλη» που απαριθμεί 184 παιδιά , είναι ο Βαγγέλης Ντάγκας , ένας άνθρωπος που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο παίζοντας στην Α’ Εθνική με Προοδευτική , Χαλκηδόνα, αλλά και στον Ατρόμητο Αθηνών , Ηλυσιακό, Ρόδο και φυσικά στην μεγάλη ομάδα της Σαλαμίνας τον ιστορικό Αίαντα στον οποίο άνοιξε αλλά και έκλεισε την μεγάλη καριέρα του.

Ο Αστέρας Σαλαμίνας διαθέτει ακαδημίες παιδιών από Κ6 έως Κ16 . Φέτος θα λάβει μέρος στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ και ενδεχομένως και  στο εφηβικό . Από του χρόνου η ομάδα θα αγωνίζεται στην Γ’ Κατηγορία Πειραιά…

Τα αποτελέσματα της δουλειάς του Βαγγέλη Ντάγκα ήδη αποδίδουν καρπούς. Ήδη δυο παιδιά ο Κώστας Χαϊντίνι και ο Νίκος Μπακαούκας πήραν μεταγραφή για τις ομάδες

Κ15  και Κ14  αντίστοιχα του Ατρομήτου Αθηνών…..

Στην ΑΕ Μοσχάτου λειτουργούν σε επαγγελματικά πλαίσια . Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για την ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών του συλλόγου, με την MetLife και τον ασφαλιστικό σύμβουλο Νάσο Στεφίκο. Μια πολύ σπουδαία συνεργασία ιδιαίτερα χρήσιμη για την κάλυψη τραυματισμών ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια της χρονιάς …..

Μας το κατήγγειλε  χθες ο φίλος παράγοντας του Αμπελακιακού Κώστας Κατσιγιάννης . Το ΚΕΠ στη Σαλαμίνα αρνήθηκε να θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής για τους αλλοδαπούς παίκτες. Συνέβη  σε αθλητή της ομάδας  που πήγε ο πατέρας του με όλα τα απαραίτητα έγγραφα να θεωρήσει την συναίνεση και δεν το θεωρούσαν διότι δεν ήξεραν τι έγραφε το κείμενο!!!!!……

Εμείς σας είχαμε προετοιμάσει για την μεταγραφή του Κώστα Παπουτσή στον Ατρόμητο Κερατσινίου . Είναι μια τεράστια μεταγραφή ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από όλα τα στάδια , αφού έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική και στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Παπουτσής  δεν πήγε στον Ατρόμητο για τα χρήματα . Πήγε για να  κλείσει την τεράστια καριέρα του, λόγω της μεγάλης εκτίμησης του προς τον πρόεδρο Θανάση Μπαλαφούτη με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Ολυμπιακό Πειραιά , όσο και της αδελφικής φιλίας του με τον προπονητή και τερματοφύλακα της ομάδας Κώστα Μπαλαφούτη . Παράλληλα ο Παπουτσής είχε άριστη σχέση από την εποχή που ήταν στον Ολυμπιακό , με τον προπονητή του και τωρινό τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου  Τάκη Σπυρόπουλο. Και έπεται συνέχεια. Ο χθεσινός γρίφος  με τον ποδοσφαιριστή που το επίθετο σε παραπέμπει σε Παναγιώτη αλλά στο… χαϊδευτικό, και όχι σε ..ψηλό, εξακολουθεί να ισχύει….

Ουσιαστικά σαν μεταγραφή θεωρείται για τον Ερμή Κορυδαλλού ο Νότης Μαυρομάτης που ανανέωσε φέτος. Ο 19χρονος  άσος αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια στην αρχή της περυσινής περιόδου αλλά στη συνέχεια τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε σε εγχείρηση χιαστών. Επανέρχεται φέτος δριμύτερος και υγιέστατος για να προσφέρει και να βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται την  ομάδα του….

Το ανέβασε ο Δημήτρης Σαββατιανός στο facebook :«Να ξέρετε το ποδόσφαιρο έχει καταστρέψει πολλές ζωές ανθρώπων γι’ αυτό με προσοχή και μέτρο σε ό,τι κάνουμε για το ποδόσφαιρο.» Δεν έχει κι άδικο….

Δυο ποδοσφαιριστές από την Κύπρο Κορυδαλλού απέκτησε η Αστυπάλαια. Μετά τον Ντακόστα Κρουζ πήρε και τον Ρικούνοβ.  Δυο ακόμα παίκτες από την Κύπρο οι Βάσσος και Ταμπουράκης κατέληξαν στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα ενώ ο Παυλόπουλος πήγε κι αυτός κάπου , σε ομάδα που αρχίζει από Κ , αλλά δεν το λέω , δεσμεύομαι. Είμαι …τάφος, όπως βλέπεις Χρήστο ….