Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Δυο μέρες έμειναν ( σήμερα και αύριο) για να μάθουμε τελικά ποιες ομάδες θα λάβουν ή δεν δηλώσουν συμμετοχή στα  πρωταθλήματα. Μέχρι τώρα η Αρμενική ξεκαθάρισε ότι δεν θα μετάσχει . Το μεγάλο αίνιγμα είναι και φέτος η  Οδηγήτρια . Που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της .Επίσημα τουλάχιστον. Αν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ή όχι . Το σίγουρο είναι ότι θα  δηλώσει στα πρωταθλήματα υποδομών . Εκτός αν η Οδηγήτρια δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και δεν κατέβει να αγωνιστεί . Όπως και πέρυσι… Στην περίπτωση την οποία δεν θα δηλώσει, την θέση της θα πάρει η τέταρτη ομάδα από την περυσινή κατάταξη της Γ’ Κατηγορίας. Δηλαδή ο Πυθαγόρας Περάματος. Ανάλογες περιπτώσεις είχαμε και τα προηγούμενα χρόνια .Αφού τόσο η Α’ όσο και η Β’ Κατηγορία θα πρέπει να διεξάγονται απαραίτητα με 28 ομάδες, σε δυο ομίλους των 14….Με λίγα λόγια αν μια ομάδα από την Α’ δεν δηλώσει συμμετοχή  , θα την αντικαταστήσει ομάδα από την Β’ με βάση την περυσινή κατάταξη . Το ίδιο ισχύει και για την Β’ όπως προαναφέραμε. ….

Πάμε τώρα στην Γ’ . Υπολογίζεται ότι θα μετάσχουν γύρω στις 12 ομάδες. Άγνωστο παραμένει τι θα κάνει ο Μιθριδάτης , ο οποίος ακόμα δεν έχει εκδηλώσει τις προθέσεις του . Ο Προμηθέας ένα σωματείο που μετείχε στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΠ ,  έχει δικαίωμα φέτος να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας , αλλά δεν θα το κάνει….

Καλεί παιδιά για το τμήμα Κ18  του συλλόγου η Χαλκηδόνα . Το σημαντικό είναι ότι τόσο η εγγραφή όσο και η συμμετοχή για όλη τη χρονιά θα είναι ΔΩΡΕΑΝ , γεγονός ιδιαίτερα εντυπωσιακό  σε αυτές τις δύσκολες – οικονομικά –  εποχές ..

Οι προπονήσεις για τα τμήματα υποδομών του ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ ( Κ18-,Κ16-Κ14 ) ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου…..

Δεν πήγε κανένα συνεργείο χθες στο ΣΕΦ , παρά τις διαβεβαιώσεις  που είχαμε. Και δω που τα λέμε μπορεί η δουλειά να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά το …δούλεμα πέφτει εδώ και καιρό .Συνηθίσαμε πια….

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα κλείσει τελικά το γήπεδο Κορυδαλλού . Όχι ήταν που θα ξεκινούσαν τα έργα στα τέλη Αυγούστου με αρχές του τρέχοντος μήνα . Ο εργολάβος είπε ότι οι ομάδες θα μπορούν να επανέλθουν στο γήπεδο μετά από δυο εβδομάδες.

Χωρίς να θέλω να φανώ απαισιόδοξος, συνήθως όταν λένε πότε θα είναι έτοιμο ένα έργο, ποτέ δεν πέφτουν μέσα.  Μακάρι αυτή τη φορά να γίνει έτσι….

Αίσθηση προκάλεσε η μεταγραφή του Μάρκου Θεολόγου στον Περαμαϊκό. Ο ικανός άσος επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην ομάδα. Εκεί που τους αγάπησε και τον αγάπησαν . Ο Μάρκος θα βρει στην ομάδα τον φίλο και κουμπάρο του Μάκη Αλεξίου . Όχι δηλαδή πως είχαν καιρό να τα πουν. Κολλητάρια είναι άλλωστε. Στον Περαμαϊκό θα βρεθούν ξανά …..

Ο Ολυμπιακός Περάματος είναι μια νέα στην κυριολεξία ομάδα. Με πολλούς ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.  Καμία σχέση με πέρυσι . Νέος προπονητής, νέοι παίκτες και κυρίως νέα νοοτροπία. Σιγά – σιγά θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η παρουσία του Δημήτρη Βουτσινά   στον πάγκο  αποτελεί σίγουρα εγγύηση για τη συνέχεια …..

Οργανώνεται η ΑΕ Νίκαια στις ακαδημίες με την πρόσληψη του Σωτήρη Σιώζιου  . Ενός πολύ καλού τεχνικού με πλούσιο  βιογραφικό που εργάζεται για πρώτη φορά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο…..

Δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του ΑΟ Καραβά με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Γιώργο Νίκου . Οι δυο πλευρές χώρισαν πολύ φιλικά ανταλλάσσοντας μεταξύ τους κολακευτικά λόγια….

Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που ο ΑΣ Δραπετσώνας αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας του. Την εποχή  αυτή θα θυμηθούν παλαιοί ποδοσφαιριστές και παράγοντες που μετείχαν στην ομάδα εκείνη  σε συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Σεπτέμβρη. Στην ομάδα εκείνη ο υπογράφων έκανε το ρεπορτάζ τότε κάτι που θεωρεί  μεγάλο σταθμό για την συνέχεια της δημοσιογραφικής του πορείας….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply