Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Η ΑΕ Μοσχάτου έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή  του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας μετά την ήττα της ΑΕ Περάματος . Στη σκιά της ο ΑΟ Καραβάς που ακολουθεί ένα βαθμό πίσω . Όλα δείχνουν ότι οι δυο τους θα μονομαχήσουν για την πρώτη θέση μέχρι το τέλος….

Η Χαραυγή «στραβοπάτησε »  χθες απέναντι στην Αμφιάλη και η διαφορά της τώρα από τους διώκτες της είναι 4 βαθμοί. Στον 1ο όμιλο η κατάσταση είναι πολύ ρευστή Σκεφτείτε μόνο ότι η διαφορά από τον δεύτερο μέχρι τον δέκατο είναι μόλις τρεις βαθμοί….

Το Πειραϊκό ποδόσφαιρο συμπαρίσταται σύσσωμο στον διευθυντή των γραφείων της ΕΠΣΠ Παναγιώτη Νταλάκο για τον θάνατο της συζύγου του Ελπινίκης . Που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στα 50 της χρόνια .Τόσο άδικα . Ο Θεός  να δώσει δύναμη στον φίλο , συνεργάτη και συνάδελφο  που περνάει μια μεγάλη δοκιμασία . Το «στερνό αντίο » στην Ελπινίκη θα το πούμε σήμερα στις 13.30 στο Γ’ Νεκροταφείο .

Σε όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή  . Ενώ με απόφαση της ΕΠΣΠ αντί για στεφάνι θα δοθεί ένα ποσό στη μνήμη της Ελπινίκης στην ελληνική αντικαρκινική εταιρεία.….

Έπρεπε να επιστρέψει ο ΑΟ Κορυδαλλός στην φυσική του  έδρα   για να πραγματοποιήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα  . Νίκη και για την Αστυπάλαια στο ντεμπούτο του Τάσου Ανδριώτη στον πάγκο της ομάδας . Και μάλιστα επί της ΑΕ Περάματος που γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα…

Πάμε τώρα στο γήπεδο Κορυδαλλού που λειτούργησε μετά από 40 μέρες , αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμο. Όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο  όπου έγινε αναμόχλευση του χλοοτάπητα με μηχάνημα είναι  σε γενικές γραμμές καλός . Το πρόβλημα δεν είναι όμως  αυτό. Ο γύρω χώρος του ταρτάν δεν είναι ακόμα έτοιμος. . Και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα είναι .Η πρόσβαση είναι δύσκολη  Πάμε στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου , που είναι ελλιπής.. Καταρχήν δεν ανάβουν όλες οι λάμπες .Ειδικά από την κάτω μεριά   Και έχεις και την ΕΠΣΠ να ορίζει αγώνες στις 3.30 . Και από τα μέσα του β’ ημιχρόνου να μην βλέπεις τίποτα ..Οι ομάδες συνεχίζουν και ταλαιπωρούνται αφού δεν προπονούνται ακόμα εκεί. Στην αρχή μας έλεγαν ότι οι εργασίες θα κρατήσουν τρεις εβδομάδες . Τώρα φτάσαμε τις έξι κι ακόμα δεν είναι έτοιμο το γήπεδο. Στην αρχή υπήρχε αστοχία υλικού. Αφήσαμε την Κίνα και έγινε νέα παραγγελία από την Πολωνία .Μετά μάθαμε ότι υπήρχε έλλειψη καουτσούκ . Μετά το ρίξαμε στις βροχές . Μπορεί κάποιος υπεύθυνος να μας εξηγήσει τελικά τι γίνεται ; Μην τα βλέπουμε όλα ρόδινα…..

Πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στην ΕΠΣ Πειραιά , το 6ο και τελευταίο  Σεμινάριο Ανανέωσης Ταυτοτήτων Τριετίας Προπονητών…..

Ε, αυτό πια δεν έχει προηγούμενο. Πήγαν να παίξουν οι δυο βοηθοί Κώστας Κεφαλιακός και Νίκος Μητάκος στον αγώνα ΑΟΚ Φαλήρου – Πανφαληρικού και δεν είχαν μαζί τους σημαιάκια. Καλά παιδιά και καλοί διαιτητές και οι δυο . Αλλά ρε παιδιά , αυτό δείχνει ανευθυνότητα . Είσαστε απαράδεκτοι . Ευτυχώς που  είχε μια ιδέα ο διαιτητής Κώστας Μαρινάκης που έσπασε ένα κοντάρι στην μέση και με ένα πανί έγινε η δουλειά . Και ο αγώνας ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση . Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις. . Είναι τουλάχιστον ασέβεια προς τα σωματεία .Τον  λόγο έχουν  πλέον η ΕΠΣΠ και η Επιτροπή Διαιτησίας . …..

Στο 39’ του αγώνα Πανιώνιου Κερατσινίου – Λεόντων Καμινίων  τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας  Κουτσούμπας και καλέστηκε ασθενοφόρο, το οποίο όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρει στο Αττικό Νοσοκομείο μετά από 40 ολόκληρα λεπτά ο Πρόεδρος των Λεόντων Γιάννη Ηλίας. Ελλάδα της προόδου και της ανάπτυξης, Λέμε τώρα….

Το δις εξαμαρτείν  ουκ ….ομάδος σοφής. Συνέβη και πάλι στον Θησέα . Στον προχθεσινό αγώνα με την Ένωση Καμινίων τραυματίστηκε στο 12’ ο ποδοσφαιριστής Βλάχος και η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες . Κι αυτό επειδή δεν υπήρχε άλλος μικρός ( κάτω των 20 ετών ) στον πάγκο για να τον αντικαταστήσει . Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό φέτος στον Θησέα  και δυστυχώς η ομάδα μένει με παίκτη λιγότερο κάτι που δυστυχώς της στοιχίζει……

Θερμά συλλυπητήρια στον φίλο προπονητή Τάκη Τριανταφύλλου για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας….

Ποιος πρόεδρος συλλόγου Α’ Κατηγορίας βρέθηκε σε  γήπεδο παρακολουθώντας  αγώνα  του άλλου ομίλου, την ίδια ώρα που η ομάδα του αγωνιζόταν λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα; Υπάρχει πρόβλημα ή κάτι άλλο;