Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Φώτη

Published

on

Όπως και πριν δυο χρόνια έτσι και φέτος η ΕΠΣ Πειραιά με την Κλήρωση της Α’ και Β’ φάσης του Κυπέλλου θα κάνει και το διαχωρισμό των ομίλων σε Α’ και Β’ Κατηγορία. Κάτι που θα διευκολύνει την κλήρωση της 7/9 για το πρωτάθλημα. Και τα σωματεία θα πρέπει αυστηρά μέχρι τις 31/8 να έχουν δηλώσει συμμετοχή για Κύπελλο και πρωτάθλημα μέχρι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

***Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο παράγοντας της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας μας είπε: «Πολλά μπράβο στην ΕΠΣΠ για τον έγκαιρο προγραμματισμό της όσον αφορά το διαχωρισμό των ομίλων σε Α’ και Β’ Κατηγορία. Από την άλλη κάνω έκκληση στους φίλους και συνάδελφους και ταλαντούχους Πειραιώτες διαιτητές, των οποίων η συνεργασία με τα πειραϊκά σωματεία ήταν άψογη, το φετινό καλοκαίρι στα προπονητικά φιλικά να παίξουν δωρεάν. Να μην επιβαρύνουν με 50 τα σωματεία που βρίσκονται σε οικονομική απόγνωση. Και ας μην ξεχνάμε όλοι ότι  50 ευρώ είναι πλέον μια ανάληψη  από τα ΑΤΜ. Το μέτρο πρέπει να γίνει μέχρι να δούμε πώς θα πάει αυτή η κατάσταση, είναι επιτακτική ανάγκη, γιατί με 50 ευρώ δεν σώζεται ένας διαιτητής αλλά καταστρέφεται ένα σωματείο στο σύνολο των φιλικών».

***Ελεύθερος έμεινε από τη Δόξα Πειραιά ο Χρήστος Πήττας και ο ίδιος μαζί με τον πατέρα του Γιώργο ευχαριστούν τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τους Γιάννη Παπαϊωάννου και Τάκη Πικραμένο για την τυπικότητα στην συμφωνία που είχαν. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σχετικά είπε:  « Τα δυο αυτά χρόνια η Δόξα με βοήθησε πάρα πολύ και ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία και είμαι έτοιμος να δοκιμάσω τις ομάδες μου σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας».

***Όλη η «οικογένεια» της Ειρήνης 2005 συμπαραστέκεται στο πλευρό του προπονητή της Θανάση Αναστασίου για τον σοβαρό τραυματισμό του γιου του σε τροχαίο που είχε στο νησί της Σαντορίνης. Τις τελευταίες μέρες ο έμπειρος κόουτς βρίσκεται με τη σύζυγό του στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης, όπου νοσηλεύεται ο γιος του και όλοι από την ομάδα του στέλνουν τη θετική τους ενέργεια. Θανάση όλα θα πάνε καλά

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply