Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πειραϊκός – Δίας Κορυδαλλού 1-1

Published

on

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πειραϊκό και τον Δία Κορυδαλλού στο γήπεδο της Δραπετσώνας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό σε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας και έντονου ανταγωνισμού. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο, καθώς οι δύο αντίπαλοι παρουσίασαν ισορροπημένη εικόνα.

Στο πρώτο μέρος ο Πειραϊκός “πατούσε” καλύτερα αλλά  ο Δίας ήταν αυτόςπου πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν στο 37΄ ο Σπάρταλης αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Αναγνωστόπουλο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αξιοποιώντας και τον αέρα, για να γράψει το 0-1.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και βρήκαν την απάντηση στο 59’, όταν ο Καλλίνικος με κεφαλιά από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Ο Πειραϊκός συνέχισε να πιέζει αναζητώντας το γκολ της νίκης και στο 78’ έφτασε πολύ κοντά στο τρίποντο, όμως ο νεοεισελθών Ξένος είδε τον τερματοφύλακα Βλαχόπουλο να αντιδρά εντυπωσιακά, κρατώντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Μαμσάκος Α.

Πειραϊκός: Αναγνωστόπουλος, Μαντζαβίνος, Κατιρτζόγλου, Λαμπάκης (82′ Φραγκιάδης), Καλλίνικος, Μπατζάκας (60′ Ιντρίζι), Δράκος, Λάλλα, Δρογγίτης (75′ Θεολόγος), Χάντρι (75′ Ξένος), Χατζημιχάλης

Δίας Κορυδαλλού: Βλαχόπουλος, Κοτούμπας Γ., Σεραφειμίδης, Καλλίδης, Κατσικούρης, Φωλιάς, Βαξεβάνης (55′ Γεωργιάδης), Στριγκώνης (84′ Κτενάς), Κυπριώτης (55′ Βουρλής), Σπάρταλης, Χατζησμάλης (70′ Αυγέρης)