Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πεντάρα ο Φωστήρας Ηλιούπολης με σούπερ Φάλαγγα

Published

on

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Μάνθο Φάλαγγα ο Φωστήρας Ηλιούπολης επικράτησε με 5-2 του Χαλανδρίου και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός ήταν όλα τα… λεφτά για τους γηπεδούχους καθώς από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο σημείωσε δυο γκολ μοίρασε ασίστ και ταλαιπώρησε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα. Το συγκρότημα του Ανδρέα Μηλιά ήταν καλύτερο και εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη που έγιναν στην αντίπαλη άμυνα, με τους φιλοξενούμενους να καταρρέουν μετά το 2-1.

Στο α’ μέρος, η ομάδα της Ηλιούπολης μπήκε δυνατά  και στο 27′ ο Φάλαγγας ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο 6′ νωρίτερα με σουτ έγραψε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς στο 27′ ο Μπακέας με προβολή μετά από σέντρα του Μπιζά ισοφάρισε σε 1-1, με τους γηπεδούχους να τρέχουν στο β’ επόπτη, Δόση, θεωρώντας ότι ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Μηλιά ανέβασαν περισσότερο την απόδοση τους και στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Φάρος με κοντινή προβολή σημείωσε το 2-1. Το β’ μέρος ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους οι οποίοι στο 51′ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον Σπυρόπουλο. Στο 68′ ο Φάλαγγας έκανε το 4-1, με τον Σπυρόπουλο στο 70′ να πετυχαίνει το 5-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 77′ ο Μπιζάς με σουτ αφού η μπήλα βρήκε και το δοκάρι του Γαγάνη. Ο Φωστήρας ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερα λόγω αποβολής του Φαρμάκη με δεύτερη κίτρινη στο 76′.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος Χ.,Ελευθερίου-Δόσης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρέας Μηλιάς) Γαγάνης, Φάρος, Ασονίτης Ν., Ασονίτης Β., Κυριαζής (65′ Αϊβάζης), Μπαρδάκης, Μαστρογιάννης (78′ Ντόρια), Φαρμάκης, Βουλτσίδης, Τσαβαλιάς (21′ Φάλαγγας), Σπυρόπουλος.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Λουκάς Ρόππας-Δημήτρης Ζυγούρης) Βακερλής, Μέρτης (68′ Θανόπουλος), Παπαδόπουλος, Μαυρουδής (15′ Μπακέας), Καρακάσης, Χαλβαντζής, Λουκάς, Μπιζάς, Γεωργουδάκης, Σπανός, Σκούμας (65′ Πατσιαβούρας) .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply