Connect with us

stoplekto

Περίπατο ο Γκυζιακός 5-2 την Μεταμόρφωση

Published

on

Ακόμη μια σημαντική νίκη πέτυχε ο Γκυζιακός που επιβλήθηκε με 5-2 της Μεταμόρφωσης. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 13′ όμως ο Μιχαλόπουλος είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Λαδίκου. Στο 31′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χατζηεωργίου γράφοντας το 1-0. Η ομάδα των βορείων προαστίων έφερε το ματς στα ίσια στο 45′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Δαβερώνης. Στο 49′ ο Βανδώρος υπέπεσε σε πέναλτι με αποτέλεσμα να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη από το διαιτητή Νιδριώτη. Ο Χατζηγεωργίου ανέλαβε την εκτέλεση ο οποίος ευστόχησε για το 2-1. Στο 65′ πήρε το… όπλο του ο Γαζής κάνοντας το 3-1, ενώ στο 73′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 79′ ο Νικολάου μείωσε σε 4-2, με τον Καρυστινό στο 89′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Kαλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου ο νεαρός Χατζηγεωργίου που μαζί με τους Γαζή και Οικονόμου οδήγησαν τον σύλλογο από το Γκύζη στην άνετη αυτή νίκη.

Βοηθοί του Νιδριώτη ήταν οι Χριστοδούλου και Συναϊτης.

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Λαδίκος, Οικονόμου, Γκόγκος, Λούτσος, Βασιλάκος, Σπυροπάλι (46′ Καρυστινός), Ντίσιος, Μπότσας (83′ Ραμούνδος), Χουρδάκης (46′ Κόκκαλης), Χατζηγεωργίου, Γαζής

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Αρβανίτης, Παπαγεωργίου, Βανδώρος, Δούμουρας, Τετριμίδας, Μιχαλόπουλος, Σαμπάνης (56′ Κούκας), Δαβερώνης, Γκεστένια, Καραγιάννης (63′ Νικολάου), Γραμμόζης (66′ Πρίνος).

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΤΡΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply