Connect with us

6ος Όμιλος

Περαμαϊκός: Κλίμα ευφορίας

Published

on

Η νίκη επί του Πανναξιακού έφερε ξανά το χαμόγελο στις τάξεις του Περαμαϊκού. Η ομάδα παρά τα ουκ ολίγα αγωνιστικά της προβλήματα, κατέθεσε ψυχή στο γήπεδο, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη και ανέπνευσε βαθμολογικά. Ενδεικτικό του οικογενειακού κλίματος ήταν ότι χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε δείπνο συσπείρωσης σε γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής, με τα χαμόγελα και την αισιοδοξία για τη συνέχεια να είναι διάχυτη.

Στον μεταγραφικό τομέα, αναμένονται άμεσα εξελίξεις με την απόκτηση παικτών με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, ενώ  άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον νεοαποκτηθέντα Αλέκο Κακλαμάνο που κέρδισε τους πάντες με το καλημέρα στην ομάδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και με τον χαρακτήρα του. Στο «ιατρικό δελτίο», τα προβλήματα των Βεστάκη, Μπάλα  και Ντούλια παραμένουν, με τον Βασίλη Στασινόπουλο να περιμένει να τους δει να μπαίνουν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Και οι τρεις έμειναν εκτός αποστολής κόντρα στον Πανναξιακό και η συμμετοχή τους κόντρα στον Μανδραϊκό θα κριθεί στο τέλος της εβδομάδας. Στο μεταξύ, υποχωρεί σιγά σιγά η ίωση που έπληξε τους Καραγιάννη και Ερρίκο που αγωνίστηκαν με πυρετό την Κυριακή, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί ο Λαπατάς που ρίσκαρε κι εκείνος αγωνιζόμενος με πρόβλημα κόντρα στον Πανναξιακό.

*Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός ευχαριστεί θερμά τον γνωστό επιχειρηματία και  ένθερμο υποστηρικτή του συλλόγου Τάκη Παπακαλοδούκα για το γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα το βράδυ της Δευτέρας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply