Connect with us

5ος Όμιλος

Περαμαϊκός-Πανναξιακός 2-1

Published

on

Σπουδαία νίκη από βαθμολογικής άποψης σημείωσε ο Περαμαϊκός ο οποίος επικράτησε του Πανναξιακού με 2-1. Όλα τα λεφτά για τους γηπεδούχους ήταν ο νεοαποκτηθείς κυνηγός Κακλαμάνος ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ των νικητών ενώ σέρβιρε το νικητήριο τέρμα στον Λαμπρινάτο. Όσον αφορά στο στρατόπεδο των νησιωτών τα πράγματα για την υπόθεση σωτηρία δυσκολεύουν αφάνταστα. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτεροι ωστόσο δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στο β’ μέρος οι Πειραιώτες ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 79′ όταν ο Κακλαμάνος με καταπληκτικό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 84′ ο βετεράνος φορ έγινε δημιουργός καθώς έστρωσε στον Λαμπρινάτο ο οποίος με σουτ κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 94′ ο Ντούκα με πέναλτι

Από τον Περαμαϊκο ειδικά του β΄ μέρους εξαιρετικοί οι Κακλαμάνος, Νταλάκος (που επανήλθε στην ενδεκάδα των Πειραιωτών και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου), Σεβάι, Ερρίκος, Λαμπρινάτος, ενώ από τον Πανναξιακό πάλεχψαν οι Ντούκα,Κατσάνης, Βούλγαρης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος) Μότος, Σαμαράς (64′ Ανδριαννόπουλος), Χατζηγιαννάκος, Καραγιάννης (73′ Ιατρού), Λαπατάς, Νταλάκος, Ερρίκος, Λαμπρινάτος, Κακλαμάνος, Σιδέρης (55′ Γεωργιάδης), Σεβάι.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός)  Τσαϊλάκης, Κατσάνης, Τσαρτσάρας, Ανδρεόπουλος (80′ Λίμα), Μεσημέρης, Παναγιωτίδης, Καρούσης (85′ Ευρωπιώτης), Μποδώνιας (64′ Μπανακάκης), Βούλγαρης, Ρόβας, Ντούκα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply