Connect with us

stoplekto

Περιστέρι: Ανακοίνωση – Απάντηση σε Ηλυσιακό..

Published

on

Με μια σκληρή και μακροσκελή ανακοίνωση απάντησε η ομάδα του Περιστερίου σε όσα υποστηρίζει ο σύλλογος του Ηλυσιακού και που είδαν το φώς της δημοσιότητας σε ότι αφορά το μεταξύ των δύο ομάδων  παιχνίδι την περασμένη Κυριακή. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Στις μέρες μας δεν μας προξενεί τίποτα εντύπωση ή έκπληξη. Θυμηδία ίσως; Υπάρχουν όλων των ειδών άνθρωποι και χιλιάδες γνώμες που για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στο συντάκτη του λιβελογραφήματος και του παραμυθιού για το παιχνίδι του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ. Η φαντασία του οργίασε αν και κατά τη γνώμη μας κάτι θέλει να προλάβει.όμως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαστρεβλώνει τα γεγονότα σε βάρος μια ομάδας που είναι υπόδειγμα. Δεν θα γίνουμε εμείς συνήγοροι του διαιτητή ποιανού το γκολ ήταν καθαρό που ακυρώθηκε το δικό σας ή το δικό μας; Θα το κρίνουν άλλοι. Το βρισίδι που «έφαγε» ο ποδοσφαιριστής σας από τους δικούς σας ανθρώπους για την αποβολή του και την συμπεριφορά του ας το λύσετε μόνοι σας και ξέρετε πολύ καλά τι λέμε. Απλά δεν ξέρουμε πόσες φορές έπρεπε να του χαριστεί ο διαιτητής βρείτε τα όμως και μην συκοφαντείτε. Πόση ώρα ήταν κάτω ο τερματοφύλακας σας και διακόπηκε το παιχνίδι και αυτό το ξέρετε. Το ότι δεν συνεχίστηκε το παιχνίδι για τουλάχιστον 3′ λεπτά ακόμα μετά την ισοφάριση μας στο 95′ όπου και έληξε το ματς και αυτό σας ευνόησε. Όσο για τα φιντάνια που φέρατε στο γήπεδο -και δεν αναφερόμαστε στους αγνούς και υγιείς φιλάθλους του Ηλυσιακού – ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί προάγεται το άθλημα με αυτές τις συμπεριφορές. Σύμφωνα με μαρτυρίες δικών σας ανθρώπων ήταν μεθυσμένοι και όχι μόνο και τι να τους κάνουμε έλεγαν. Αυτούς έχετε ανάγκη με αυτούς πορευτείτε. Δικαίωμα σας και επιλογή σας. Ξηλώσανε το μισό γήπεδο που κάθονταν, πετούσαν οτιδήποτε είχαν άνευ λόγου και αιτίας επειδή η ομάδα μας μείωσε το σκορ και εσείς αντί να τα καταδικάσετε ή τουλάχιστον να σιωπάτε βάλατε τον ΆΝΤΕΡΣΕΝ να γράψει το παραμύθι του.αλήθεια τον πρόεδρο της ομάδας τον γνωρίζετε; Αλλιώς είχατε συνηθίσει το φίλο σωματείο του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ .

 

Το Περιστέρι κύριοι είναι ακριβώς το ίδιο δεν προκαλεί κανένα, σέβεται τους πάντες φιλοξενεί όλους τους αντιπάλους, δέχεται τα συγχαρητήρια από την Αστυνομία και τιμάται από την ΕΠΟ με το χρηματικό έπαθλο που είχε θεσπίσει γιατί δεν υπήρχε και δεν υπάρχει χρόνια τώρα καμία τιμωρία ούτε καν αναφορά για κανέναν παράγοντα, προπονητή, αθλητή, φίλαθλο. Αυτή ήταν και η μόνη αλήθεια στο μυθιστόρημα σας. Γιατί αυτό έγινε από την πλευρά μας για μια ακόμα φορά απλοί θεατές στις ασχήμιες σας. Γιατί πραγματικά εμείς πιστεύουμε στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Αν είχαμε άλλες σκέψεις και υιοθετούσαμε άλλες πρακτικές που έχουμε την δύναμη να το κάνουμε πιστέψτε μας ότι δεν θα περνούσε κανείς τη δυτική όχθη του ποταμού. Και μην εκλαμβάνετε την ευγένεια ως αδυναμία. Όσο για το ότι το ποδόσφαιρο ήρθε αρκετά χρόνια πίσω δεν είναι τωρινό φαινόμενο και σίγουρα δεν αγγίζει εμάς. Εμείς είχαμε ξαναπαίξει με τον Ηλυσιακό πάλι δύο χρόνια πριν, ο Ηλυσιακός υποβιβάστηκε δυστυχώς δύο συνεχόμενες χρονιές και από θαύμα των όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξαναπαίζουμε μαζί. Ποιος φέρνει το ποδόσφαιρο πίσω βρείτε το και αυτό. Ίσως γνωρίζετε και αυτές τις μεθόδους που για μας είναι αδιανόητες. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply