Connect with us

stoplekto

Περιστέρι: Κατηγορεί τους ”προβοκάτορες”

Η διοίκηση του Ομίλου έστειλε το μήνυμα της σε όσους θεωρεί πως θέλουν να βλάψουν τις σχέσεις της με τον Ατρόμητο!

Published

on

Σε εφημερίδα των δυτικών προαστίων προ λίγων ημερών γράφτηκε ένα κείμενο το οποίο, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΑΟ Περιστερίου, ανάφερε ότι οι ”ροσσονέρι” θα κινούσαν τις διαδικασίες προκειμένου να δηλώσουν ως έδρα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το δημοτικό στάδιο Περιστερίου, δηλαδή το… σπίτι του Ατρομήτου. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του σωματείου θιγόμενοι από το συγκεκριμένο δημοσίευμα εξέδωσαν ανακοίνωση στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Συγκεκριμένα στο κείμενο της αναφέρονται τα εξής: ” « Θεωρούμε το δημοσίευμα περί χρήσης του δημοτικού σταδίου καθαρά προβοκατόρικο, εσκεμμένο και διχαστικό. Σίγουρα στο Περιστέρι υπάρχουν ήδη δύο μεγάλες ομάδες όπως γράφεται, οι οποίες όμως στην παρούσα στιγμή δεν έχουν κανένα μέτρο σύγκρισης. Ο Ατρόμητος της SUPER LEAGUE και ο Α.Ο. Περιστερίου της Γ’ εθνικής. Ο κάθε δημοσιογράφος τις σκέψεις του σε τόσο σοβαρά θέματα να τις κρατά για τον εαυτό του και να ζητά τις απόψεις και τις θέσεις του Δ.Σ. και όχι να γράφει ότι του αρέσει ή τον συμφέρει προκειμένου να δημιουργήσει προβλήματα ή να εξυπηρετήσει συμφέροντα ξένα προς εμάς..

 

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο Α. Ο. Περιστερίου που αγωνιζόταν όλα αυτά τα χρόνια στο δημοτικό στάδιο του Περιστερίου και έχει απεριόριστα προνόμια όταν του ζητήθηκε από την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα από τον δήμαρχο κύριο Ανδρέα Παχατουρίδη να το χρησιμοποιήσει ο Ατρόμητος μόνο διότι ο κ. Σπανός είχε μεγάλες βλέψεις για την ομάδα η οποία εταλαιπωρείτο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, το αποδέχτηκε αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς κανένα αντάλλαγμα με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει την ομάδα της πόλης, πράγμα το οποίο επιτεύχθηκε με την πάροδο των χρόνων. Και το έκανε γιατί για τους τότε διοικούντες που εξακολουθούν να είναι και σήμερα οι ίδιοι και τους γνωρίζουν όλοι στο Περιστέρι.

 

Ο Ατρόμητος ήταν και είναι η ομάδα τους και ο ΑΟ Περιστερίου η οικογένεια τους και το μεράκι τους.

 

Να μην ξεχνάει κανείς στο Περιστέρι ότι ήταν πρόεδρος για πολλά χρόνια και ακόμη και σήμερα είναι σύμβουλος στον ΑΟ Περιστερίου ο Βασίλης Δαιμονάκος ο μοναδικός διασωθείς από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 27/11/1977 στο Σολωμό Κορινθίας όπου πέντε φίλοι Ατρομηταίοι πήγαιναν στην Τρίπολη να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο τους Ατρόμητο με τον Παναρκαδικό και οι τέσσερις δεν γύρισαν ποτέ..

 

Να μην ξεχνάει κανείς ότι ο ΑΟ Περιστερίου όσο μικρότερος κι αν είναι έχει τροφοδοτήσει τον Ατρόμητο χωρίς κανένα αντάλλαγμα με πολλούς ποδοσφαιριστές που προσέφεραν πολλά.

 

Σας επαναλαμβάνουμε ότι ο Ατρόμητος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, ο Ατρόμητος είναι η ομάδα μας, ήμασταν και είμαστε κάθε εβδομάδα στο γήπεδο στηρίζοντας την προσπάθεια της αγοράζοντας διαρκείας και συμπάσχοντας για την ομάδα που αγαπάμε από μικρά παιδιά.»

 Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply