Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Περιστέρι-Φωστήρας Ηλιούπολης 1-0

Published

on

Χαρίς σε γκολ του Λέσι στο 89′ το Περιστέρι κατέβαλε τη σθεναρή αντίσταση του βελτιωμένου, ανταγωνιστικού και μαχητικού Φωστήρα Ηλιούπολης, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί.

Με τη νίκη αυτή το συγκρότημα του Γιάννη Τάμπραντζη έφτασε τους 20 βαθμούς και την 7η θέση συγκατοικώντας με τη Διάνα Ηλιούπολης ενώ η ομάδα των νοτίων προαστίων βρίσκεται πλέον στην 14η θέση και αισθάνεται την ανάγκη του Άγιου Θωμά.

Κομβικό ρόλο στον αγώνα έπαιξε η αποβολή του Τσικριτέα στο 63′ με δεύτερη κίτρινη ενώ στο 64′ ο Κωνσταντόπουλος είχε δοκάρι για τον Όμιλο.

Το Περιστέρι επέστρεψε στις νικες μετά από δυο αγωνιστικές ενώ ο Φωστήρας παρέμεινε για έκτο ματς μακρία από τα τρίποντο.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Τασιούδης, Ι. Μπούζας (78’ Κόρδας), Κωνσταντόπουλος, Αννιτσάκης (72’ Μουτζούρης), Ιατρούδης (46’ Παληγεώργος), Λέσι, Πλέστης, Λειβαδάς, Χέλμης, Κουτσούκου (46’ Θ. Μπούζας).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Μωραΐτης, Παπίγκου (78’ Τσάκαλος), Μίζιος (46’ Τσικριτέας), Τσαπικούνης (58’ Μπλέτσας), Σάχου, Μπαρδάκης, Φάρος, Αϊβάζης (90’ Β. Ασωνίτης), Ν. Ασωνίτης, Λεπτάκης, Βουλτσίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply