Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πετράλωνα: Στόχος η άνοδος!

Η ιστορική ομάδα ανέβηκε στη Β’ ΕΠΣΑ, όμως δεν αρκείται σε αυτό…

Published

on

Τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, κατάφερε να εκπληρώσει ένα μέρος της υποχρέωσης που είχε απέναντι στην ιστορία της και τους φιλάθλους της. Η ΑΕ Πετραλώνων κατέκτησε την άνοδο στη Β’ κατηγορία, ως πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη χρονιά. Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει ικανοποίηση, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΠ δεν αρκούνται σε αυτό! Ήδη ο πήχης έχει τεθεί για πιο ψηλά, καθώς στόχος των ιθυνόντων είναι να δημιουργήσουν μία ομάδα ικανή να διεκδικήσει μία ακόμη άνοδο, αυτή τη φορά με προορισμό τα… σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου! Στη νέα προσπάθεια θα πρωτοστατήσει ο Γιάννης Παπαδάκης, που αναλαμβάνει χρέη προέδρου αντί του Βασίλη Τζανή, που από την πλευρά του θα… μετακομίσει στο πόστο του αντιπροέδρου. Όπως γίνεται αντιληπτό, το ΔΣ θα παραμείνει ως έχει, αν και δεν αποκλείεται να γίνουν ορισμένες προσθήκες. Στις 27 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί να γίνει η νέα Γενική Συνέλευση, όπου θα τεθεί επί τάπητος ο προγραμματισμός για την ερχόμενη περίοδο με πιο συγκεκριμένες προτάσεις.

Συνεχίζει με Πάβλοβιτς

Σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ήδη έχουν παρθεί ορισμένες αποφάσεις. Μία εξ αυτών έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Πάβλοβιτς. Ο νεαρός προπονητής έχει αφήσει άπαντες ικανοποιημένους με το έργο που έχει παρουσιάσει και όλα δείχνουν πως θα πάρει το χρίσμα και για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, πρόκειται για άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο, αφού βρίσκεται σε αυτόν τα τελευταία τρία χρόνια, τόσο ως ποοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ΑΕ Πετραλώνων έχει συμφωνήσει με πέντε-έξι ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα, όταν και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους. Στόχος των διοικούντων το ‘κυανέρυθρο’ σωματείο είναι να ολοκληρώσουν επιπλέον τρεις-τέσσερις προσθήκες για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply