Connect with us

5ος Όμιλος

ΠΟΑ-ΣΥΝΚΑ 1-1

Published

on

Αήττητη παραμένει η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, η οποία χάρη σε γκολ του Σινγκ, στο 90’, ήρθε ισόπαλη με τον ΠΟΑ, 1-1, στο Ατσαλένιο και συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια της

Το παιχνίδι επεφύλασσε μεγάλες συγκινήσεις, αφού τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο 88′ και στο… 90′! Συγκεκριμένα, ο Καϊμακαμούδης σημείωσε το 1-0 για τον ΠΟΑ στο 88ο λεπτό, σε ένα χρονικό σημείο όπου φάνηκε ότι θα έπαιρνε τη νίκη, αλλά το ΣΥΝΚΑ απέδειξε ότι δεν χάνει… ούτε με αυτόν τον τρόπο, καθώς ουσιαστικά αμέσως μετά, ο Σινγκ, στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας, σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς σκορ, καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η ηρακλειώτικη ομάδα είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια, ενώ και το ΣΥΝΚΑ, που απείλησε λιγότερο, δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Μανουσάκη.

Στο δεύτερο 45λεπτο και πιο συγκεκριμένα προς το τέλος, οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις καλύτερές τους ευκαιρίες, αλλά κια όχι μόνο, αφού ευτύχησαν να πετύχουν από ένα γκολ! Ειδικότερα, ο ΠΟΑ, στο 88’, χάρη στον Καϊμακαμούδη με σουτ νίκησε τον Πονηρό, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του, με το σύνολο του Κώστα Ανυφαντάκη να βρίσκει απάντηση στο 90’, με τον Σινγκ ο οποίος με σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ετσι, η χανιώτικη ομάδα για ακόμη ένα ματς παραμένει αήττητη και κρατά τη διαφορά  από τις επικίνδυνες θέσεις.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Βοηθοί: Λιοδάκης (Ρεθύμνου) – Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου).

ΠΟΑ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Καρβελάς, Παπαδομιχελάκης, Σαμουηλίδης, Ξεπαπαδάκης (67’ Φραγκιαδάκης), Πλουσής (89’ Πολυζάς), Κερμενίδης, Πατηνιώτης, Καρλίτο, Καϊμακαμούδης.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πονηρός, Βαρδάκης, Παληγεώργος (57’ Βασιλάκης), Παπατζίκος, Καρβουνιάρης (81’ Κυτράκης), Φουκαράκης, Μαζιώτης (67’ Μαθιουδάκης), Μποτωνάκης, Νικόλτσης, Τσίτας (61’ Βεστάκης), Σινγκ.

athlitiko.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply