Connect with us

Uncategorized

Ποδαρικό με νίκη τίτλου οι Άγιοι Ανάργυροι με σούπερ Παπαδόπουλο

Published

on

Η νίκη ήταν αυτοσκοπός προκειμένου να πατούσε για πρώτη φορά κορυφή και να έμπαινε με νέα ψυχολογία στο νέο πρωτάθλημα

Οι Άγιοι Ανάργυροι όχι απλά θριάμβευσαν στο ντέρμπι με την Αγία Παρασκευή, αλλά πραγματοποίησαν μια πειστική εμφάνιση στέλνωντας μήνυμα σε όλους ότι θα αποτελέσουν εκ των αφεντικών για το τίτλο.

Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού έχοντας σε εξαιρετική ημέρα όλους τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τον νεοαποκτειθέντα, Μιχάλη Παπαδόπουλο, που πήρε απο το χέρι την ομάδα του έδειξε ότι έχει βελτιωθεί και έφτασε σε ένα μεγαλο αποτέλεσμα επικρατώντας 3-0.

Από την άλλη, η Σάντα δεν έπεισε με την απόδοση της αντέχοντας μόνο για ένα ημίχρονο.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 6′ όταν ο Μαρίνου με φάουλ πήγε να βρει ο Γκεμίσης ομως ο Παπαγεωργίου έδιωξε δύσκολα. Στο 12′ η κεφαλιά του Κετσετζόγλου μετά τη σέντρα του Μαρίνου βρήκε σε ετοιμότητα τον Παπαγεεωργίου, με τον Παπαευθυμία στο 15 να βλέπει την κεφαλιά του να καταλήγει στην αγκαλιά του Χανιώτη.

Στο 37′ ο Νταουτάι έκανε ωραία ενέργεια με τον ίδιο να επιχειρεί τη σέντρα και τον Παπαγεωργίου να διώχνει δύσκολα.

Στο β’ μέρος ο Ισίδωρος Σταυριανός αποφάσισε να ρίξει στη μάχη στο 55′ τον Μιχάλη Παπαδόπουλο και 5′ αρκούσαν ώστε ο νεαρός κυνηγός να πάρει το όπλο του και να αρχίσει την απόσβεση.

Στο 60′ με όμορφη ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ έκανε το 1-0, βάζοντας φωτιά στην κερκίδα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μαρίνου ανατράπηκε εντός περιοχής, με τον Γιασιν Αλιμπα να εκτελέ αλά Πανένγκα κάνοντας το 2-0.

Λίγο πριν το τέλος, ο πρώην επιθετικος του Αιγάλεω επιβεβαίωσε τη φήμη του δεινού σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Διαιτητής: Ευαγγέλου, Τουμπακάρης-Αργυρός.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισιδωρος Σταυριανός) Χανιώτης, Οικονόμου, Μαντίκος (84′ Στραβοκέφαλος), Γουβαλάρης, Κρητικός, Σταυρόπουλος (55′ Παπαδόπουλος), Μαρίνου, Γκεμίσης (82′ Κωτσοβός), Νταουτάι, Αλιμπάς, Κετσετζόγλου.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Παπαγεωργίου, Χαντζιου, Παναγόπουλος, Δρόσης, Βελέντζας, Παπαευθυμίου (66′ Καραδήμας), Τζίτζης (72′ Μπέκος), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος, Λαζόπουλος (48′ Μπαλατσούρας).