A' Ε.Π.Σ.Α.
Ποδαρικό με το δεξί για Χαραυγιακό

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Χαραυγιακός ο οποίος παρότι βρήκε απέναντι του έναν ιδιαίτερα αξιόμαχο Μικρασιατικό, εν τέλει επικράτησε με 2-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο α’ μέρος όπου προηγήθηκαν με γκολάρα του Ζήση στο 24′ ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο ‘Γ’ του Κωνσταντόπουλου κάνοντας το 1-0 για το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ. Στο 30′ ο Κουντουριώτης αστόχησε μέσα από την περιοχή, με τον Χατζηπαναγιώτη να στέκεται πιο τυχερός στο 38′ και να κάνει το 2-0 με ωραίο σουτ. Στο 52′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με φάουλ του Ψαραδέλη, με τον Κωνσταντίνου από πλευράς Χαραυγιακού να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Κωνσταντόπουλο και το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγελης Χαντές) Αδαμόπουλος, Ζαρίφης (70′ Χαρισάκης), Τουγουντζόγλου, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Παπαδημητρίου, Κουντουριώτης, Χατζηπαναγιώτης, Ζήσης, Κολοβός (63′ Κωνσταντίνου), Βενέτης (46′ Κωνσταντόπουλος).
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Κωνσταντόπουλος, Κοτρώτσος, Βουτυράς, Ντάτσης, Βλάχος (68′ Καρατζάς), Σταματέας, Κραψίτης (80′ Σμυρνάκης), Κατοπόδης Δ. (46′ Ψαραδέλης), Πετρίτσης, Μποτσιβάλης, Πρασσάς.

You must be logged in to post a comment Login