Connect with us

Γ Εθνική

Πολύτιμη νίκη για Παναχαϊκή, 2-1 την Καλλιθέα

Published

on

Την νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η Παναχαϊκή κόντρα στην Καλλιθέα. Στο πρώτο ημίχρονο, η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο από την Αθηναϊκή ομάδα, δημιουργώντας μάλιστα αρκετές ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο καμία δεν μετουσιώθηκε και σε γκολ.

Τελικά, όμως η Καλλιθέα είχε την… χάρη, αφού κατάφερε να σκοράρει και να προηγηθεί με τον Κατσικη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παναχαϊκή μπήκε αποφασισμένη για την ανατροπή και στο πρώτο 5λεπτο κατάφερε όχι μόνο να φέρει το ματς στα ίσα αλλά και να προηγηθεί με τον Φουρταδο, ο οποίος σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ και συνάμα διαμόρφωσε τα τελικό 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Πατρινή ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο τέρμα, ωστόσο το 2-1 ήταν αρκετό για να πάρει την νίκη.

 

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρουτσος, Λαμπροπουλος (42′ λ.τ Δαμιανίδης), Ιωαννου, Κοιλιαρας, Ντινας, Τσεμπεριδης, Φουφουλας, Μενδρινος (84′ Πακάλτσης), Ουρταδο, Ατματζιδης, Φουρταδο (56′ Χλωρός).

 

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Ηρακλής (58′ Ρουσάκης), Ντακολ, Κατσικης, Πλατελλας (65′ Μαρουκάκης), Αρβανιτης, Σταυρου (78′ Βιδάλης), Καλτσας, Κουτρουμπης, Αρκουδας, Μιχαλοπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply