Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πολύτιμη νίκη για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, πάλεψε ο Αττικός

Published

on

Πολύτιμη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους πέτυχε στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’ ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου που επικράτησε 2-1 του αξιόμαχου Αττικού. Καθάρισε ο Μπανιάς στο τελευταίο τέταρτο, φωνάζουν οι γηπεδούχοι για δύο ακυρωθέν γκολ στο 44′ και το 60′. Στην βαθμολογία, το συγκρότημα από το Χαϊδαρίου προσπέρασε το Ρουφ και βρίσκεται, πλέον, ενδέκατο με 25 βαθμούς. Αντίθετα, στους επτά και την προτελευταία θέση παρέμειναν οι ‘πράσινοι’.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ ο Μαστρογιάννης ύστερα από όμορφη ενέργεια και τελείωμα, αλλά στο 36′ ο Λαπαρδάς αξιοποίησε την ασίστ του Κοτούλια και πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή για το 1-1. Στο 44′ ο Αποστολόπουλος είδε την προσπάθεια του να καταλήγει αρχικά στα δίχτυα, όμως υποδείχθηκε οφσάιντ, όπως και ο Μαστρογιάννης στο 60′ που, επίσης, σκόραρε. Τελικά, το νικητήριο τέρμα για τους παίκτες του Χρήστου Κιούρκου ήρθε στο 76′ από το δυνατό σουτ του Μπανιά εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Ρεσίτης Σ., Κασιμάτης Α., Αθανασίου Γ.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Μπάκας Α., Υφαντής, Θανόπουλος, Ντουλές, Τσιούλος Π., Μπάκας Π. (55′ Ρούπι), Σκεπετάρης (67′ Μπανιάς), Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (76′ Τσαγιάννης), Αποστολόπουλος.

Αττικός (Θοδωρής Τάμπας): Λογοθέτης, Παναγόπουλος (50′ Γραμματικόπουλος), Ντζέλιας, Κουγιουμιτζάκης, Κουλουκτσής, Κανελλόπουλος, Λαπαρδάς (85′ Μέτσο), Μπούζας, Τσιπάς (62′ Καπαρδέλης), Κανέλλος, Κοτούλιας.