Connect with us

Uncategorized

Πρεμιέρα οι γυναίκες του Πανελευσινιακού…

Published

on

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας καλείτε η γυναικεία ομάδα της Ελευσίνας να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη , της Αγ. Παρασκευής.

Σε εντατικούς ρυθμούς βρίσκεται η ομάδα εν’οψιν του δύσκολου αγώνα της Κυριακής που θα διεξαχθει στις 13:00 στο γήπεδο Γ.Ρουμελιωτης. Στα αγωνιστικά πονοκέφαλος για την προπονήτρια Αθηνά Ρεντούμη είναι η μη συμετοχή της Κλιματσούδα καθώς η βασική παίκτρια θα απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους , όπως και κάποιοι μικροτραυματισμοί σε κορίτσια που βρίσκονται σε αποθεραπεία για να παρουσιαστούν αγωνιστικά έτοιμες την Κυριακή. Η προπονήτρια Αθηνά Ρεντουμη δήλωσε: Η προετοιμασία που κάναμε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για εμάς για διαφόρους λόγους, δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια παίξαμε με πολλές βασικές απουσίες. Αυτό δυσκόλεψε το έργο της ομάδας καθώς υπήρχαν κενά σε βασικές θέσεις κάτι που έκανε την ομάδα να δείχνει ανέτοιμη σε πολλά επίπεδα. Η κλήρωση ήταν βατή για εμάς καθώς έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο αλλά στα μετρά μας και μετά την πρώτη αγωνιστική έχουμε ένα διάστημα 25 ημερών να γίνει μια ,mini προετοιμασία για να καλύψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είμαστε πιο έμπειρη ομάδα από την Αγ. Παρασκευή και πρέπει να πατήσουμε σε αυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα καθώς αυτές έχουν μεγαλύτερο ράστερ . έχουν δουλέψει πιο σωστά και έχουν κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση μας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Από εκεί και περά στο χέρι των αθλητριών είναι να δουλεύουν στις προπονήσεις και να υπάρχει μεγαλύτερη αγωνιστική συνέπεια για να μπορέσει η ομάδα να δέσει. Η συνεχεία του πρωταθλήματος έχει πολύ δυσκολότερα παιχνίδια και είναι ένας όμιλος που όλες οι ομάδες είναι σε υψηλό αγωνιστικά επίπεδα και η επιτυχία της ανόδου και η αποτυχία του υποβιβασμού είναι πολύ κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εις μνήμη του δήμαρχου της πόλης κ. Αμπατζογλου ο όποιος απεβίωσε, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα, ύστερα από συνεννόηση με την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο και η ομάδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα θα φορεί περιβραχιόνια πένθους. Τέλος η γυναικεία ομάδα του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ εύχεται καλή θητεία στον κ. Τσουκαλά νέο δήμαρχο της Ελευσίνας.

stoplekto team

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply