Connect with us

stoplekto

Πριμ 10.000 ευρώ για την άνοδο από τον Δ. Γιαννακόπουλο

Published

on

Για άλλη μια φορά ο κ. Γιαννακόπουλος δείχνει έμπρακτα πως είναι δίπλα στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του

Την Κυριακή (14/6) Σπάρτη και Κυπαρισσία θα αναμετρηθούν στο γήπεδο του Περιστερίου (18:00) στον τελικό των… τελικών με φόντο την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Όλοι οι Σπαρτιάτες αλλά και οι φίλοι της ομάδας μοιράζονται ένα όνειρο, να δουν την πρωταθλήτρια Λακωνίας στη Γ΄ Εθνική. Το ίδιο ισχύει και για τον Σπαρτιάτη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο που δείχνει για ακόμα μια φορά εμπράκτως πως είναι στο πλευρό της ομάδας.

Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να προσφέρει 10.000 ευρώ στους παίκτες της Σπάρτης, εφόσον η ομάδα κερδίσει στον αυριανό αγώνα την Κυπαρισσία και ανέβει στη Γ΄ Εθνική. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που όποτε του επιτρέπει το βεβαρημένο πρόγραμμα του, παρακολουθεί από κοντά την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, θέλει να δει τους «κυανέρυθρους» να «ξεκολλάνε» από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες άμεσα και με όποιον τρόπο μπορεί τους βοηθά τα τελευταία χρόνια.

Άλλωστε θέλει να δει την Σπάρτη του χρόνου στη Γ’ Εθνική και σε λίγα χρόνια στα σαλόνια της Superleague και έτσι προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Αργύρη Κατσίχτη.

report24.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply