Connect with us

Uncategorized

Πριμ 100.000 ευρώ από Supporter για τη νίκη..

O Στεφάνου αναφέρουν οι πληροφορίες…

Published

on

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, οι παίκτες της ΑΕΚ θα λάβουν πριμ για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Οι αρχηγοί της Ένωσης δεν δέχτηκαν -αρχικά- το πριμ, επειδή ο Supporter ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημήτρη Στεφάνου.

Ο Ηλίας Μπόβαλης (νέος εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ) ήταν αυτός που σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε τους τρεις αρχηγούς της ΑΕΚ, παραμονές του ντέρμπι και τους ενημέρωσε για το πριμ που προτίθεται να τους καταβάλλει μέλος των Supporters, χωρίς όμως να τους αποκαλύψει την ταυτότητά του.

 

Η αντίδραση των Λυμπερόπουλου, Δέλλα και Καφέ ήταν άμεση, τονίζοντας πως δεν μπορούν να δεχτούν τα χρήματα αν δεν γνωρίζουν την ταυτότητα του ανθρώπου που τα προσφέρει και αυτή η συνάντηση έληξε χωρίς αποτέλεσμα.

 

Αρχικά ακούστηκε πως το ύψος του πριμ αγγίζει τις 500.000 ευρώ, όμως όπως διευκρινίστηκε το ποσό είναι 100.000 ευρώ και θα το καταβάλλει στους ποδοσφαιριστές ένα μέλος των Supporters.

 

Μάλιστα, κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί ακόμα και εντός της ημέρας μέσω ανακοίνωσης που θα εκδοθεί.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που δίνει το πριμ λέγεται Δημήτρης Στεφάνου και είναι μέλος των Supporters.

 

Ο κ. Στεφάνου είναι εφοπλιστής από την Άνδρο και μαζί με τον αδερφό του έχουν την εταιρεία Golden Star Feries, το Ε/Κ Superferry II και άλλη μία ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τις Φιλιππίνες. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Παππά, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.

newsit

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply